WordPress.org

Profiles

pepitapop

Profile picture of pepitapop
  • Member Since: April 24th, 2011
  • @pepitapop on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Anchored links redirect to 404, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Very slow site, on the site WordPress Support Forums:
    Wow, thank you so much for solving it that fast !

    4 years ago

  • Created a topic, Very slow site, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Global translator remnants, on the site WordPress Support Forums:
    The sitemap is ok now, don't know what happened... The number of files blocked by…

    5 years ago

  • Posted a reply to Global translator remnants, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks fot the advice. I use it too (or I think it's that one...), but…

    5 years ago

  • Posted a reply to Global translator remnants, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much again ! Indeed many of the global translator plugin generated pages…

    5 years ago

  • Posted a reply to Global translator remnants, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, So now other weird things are happening : I have a list of over…

    5 years ago

  • Posted a reply to Global translator remnants, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much for your help !!!! I will check in webmaster tools tomorrow.…

    5 years ago

  • Posted a reply to Global translator remnants, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thank you for posting this thread, I feel less lonely ! I installed Clean…

    5 years ago

  • Posted a reply to Global translator remnants, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've had so many problems with that global translator puglin ! I suppressed it…

    5 years ago

  • Created a topic, bug, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Problem while trying to add a new plugin, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks ! You're right. There's a pb with the plugin. But I suspect something wrong…

    5 years ago

  • Posted a reply to Problem while trying to add a new plugin, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I am having exactly the same error message. I run WP's latest vers ion.…

    5 years ago