WordPress.org

Profiles

Pete

Profile picture of Pete
  • Member Since: January 21st, 2013
  • @peezey01 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Contact form doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have your contact form set up on this page: htt…

    2 weeks ago

  • Created a topic, UTM_Source, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Is there a way to pull the UTM_Source from the pa…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Adding form field to Top Bar not working, on the site WordPress.org Forums:
    Worked like a charm. Thanks!

    1 month ago

  • Posted a reply to Adding form field to Top Bar not working, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for replying! I added the following... add_action( 'mctb_before_submit_button', function() { echo '<input type="hidden" name="SOURCE"…

    2 months ago

  • Created a topic, How to fix Render-Blocking Java Script in WordPress?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, PageSpeed Insights is telling me to Eliminate rend…

    2 months ago

  • Created a topic, Adding form field to Top Bar not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've added the following code to functions.php ad…

    2 months ago

  • Posted a reply to API not connected, on the site WordPress Support Forums:
    I've resolved the issue :) This was the response from Mailchimp after discussing the Akamai…

    3 months ago

  • Posted a reply to API not connected, on the site WordPress Support Forums:
    And this is the response from Akamai: We can't currently assist and process further your…

    3 months ago

  • Posted a reply to API not connected, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. Been talking to Mailchimp and my webhost about it and…

    3 months ago

  • Posted a reply to Blank page after clicking 'subscribe'., on the site WordPress Support Forums:
    3 other WP plugins just released updates, so I updated them and now it appears…

    9 months ago

  • Posted a reply to Blank page after clicking 'subscribe'., on the site WordPress Support Forums:
    Hey Danny, I've upped the limit to 256MB. It looks like it worked (according to…

    9 months ago

  • Posted a reply to Blank page after clicking 'subscribe'., on the site WordPress Support Forums:
    My mistake, there is one instance of this: [22-Mar-2016 23:49:08 UTC] PHP Fatal error: Allowed…

    9 months ago

  • Posted a reply to Blank page after clicking 'subscribe'., on the site WordPress Support Forums:
    Ok got it. This is the only thing that keeps popping up in my PHP…

    9 months ago

  • Posted a reply to Blank page after clicking 'subscribe'., on the site WordPress Support Forums:
    Hi Danny, thanks for responding. Where can I track down my PHP error log?

    9 months ago

  • Posted a reply to Blank page after clicking 'subscribe'., on the site WordPress Support Forums:
    The plugin might have possibly broken around the time that I activated Welcome Mat in…

    9 months ago

  • Posted a reply to Blank page after clicking 'subscribe'., on the site WordPress Support Forums:
    I have tried updating the redirect URL. Didn't work. I've tried deleting and reinstalling the…

    9 months ago

  • Created a topic, Blank page after clicking 'subscribe'., on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, get_permalink not working correctly, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Jetpack share buttons not working, on the site WordPress Support Forums:
    Switched to a different share buttons plugin.

    4 years ago

  • Created a topic, Jetpack share buttons not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Share Buttons Showing but Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar issue to TonyScutella. My share buttons also do not work... instead…

    4 years ago