WordPress.org

Profiles

pecktron2000

Profile picture of pecktron2000
  • Member Since: December 13th, 2013
  • @pecktron2000 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, PHP error message, on the site WordPress Support Forums

    4 days ago

  • Posted a reply to "Compatible with Advanced Custom Fields?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    2 weeks ago

  • Created a topic, Multisite Compatible?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Would by Pro if it weren't for yearly renewal", on the site WordPress Support Forums:
    I think the new pricing is totally fair. I'm glad you have reconsidered. I have…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Would by Pro if it weren't for yearly renewal, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Super handy time saver, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Compatible with Advanced Custom Fields?, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, line breaks/formatting removed in the excerpt and the content, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Easy and complete Google maps plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Is this plugin still being updated?", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, thanks for the reply. Happy to hear it is still going strong!

    3 weeks ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Not working - help", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the plugin. Unfortunately, I am having the exact same issue with the Black…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Is this plugin still being updated?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Images in the title area", on the site WordPress Support Forums:
    Great, thanks for the quick reply!

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "How can I add an image in a title area?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick reply

    4 weeks ago

  • Created a topic, Images in the title area, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, How can I add an image in a title area?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Is this plugin abandoned?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Is this plugin abandoned?", on the site WordPress Support Forums:
    ok, thanks for the quick reply :)

    4 weeks ago

  • Created a topic, Is this plugin abandoned?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Is this plugin still being updated?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Does this work with self-hosted video?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Is it possible to change the positioning of the overlay?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Love this plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Where do I go for support of the pro version?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Super handy tool for thumbnails, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Very easy to use, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Super simple and reliable, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Super handy for Devs, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Essential, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Small gap appearing between heading layer and text layer", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe this is fixed in Pro version? I want to make sure before I buy.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Is there a way to group layers?", on the site WordPress Support Forums:
    I don't see the chain icon in my version (free). Is it only in Pro?

    2 months ago

  • Created a topic, Is there a way to group layers?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Small gap appearing between heading layer and text layer, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Really handy!, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Responsive and has many useful features, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, No Widget available, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "ap_author_name not visible in backend", on the site WordPress Support Forums:
    I would like to help you, but that is off-topic for this support forum.

    2 months ago

  • Posted a reply to "ap_author_name not visible in backend", on the site WordPress Support Forums:
    Correction to my above post. Now the ap_author_name is visible and not WordPress Author Name.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "ap_author_name not visible in backend", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that's me

    2 months ago

  • Created a topic, ap_author_name not visible in backend, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, The best slider with the most options, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Class names changed in updates?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Super Easy to Use and Loads of Features, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Love this plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Easy to use and implement, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Disable on Specific Page", on the site WordPress Support Forums:
    Thank You!!!

    3 months ago

  • Created a topic, Disable on Specific Page, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not sending any emails after WordPress update 4.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Frank, Unfortunately, i had to go with another plugin to meet my deadline. I…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not sending any emails after WordPress update 4.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    In my case, I had an invalid address in the 'email from' field. Emails are…

    5 months ago