WordPress.org

Profiles

paullee357

Profile picture of paullee357
  • Member Since: April 2nd, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, This value is way more than what we donated, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Menu/Home Icon instead of text, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Time Zone Adjustment Missing from Feed Settings - Times are now off", on the site WordPress Support Forums:
    I updated to the latest version: 2.0.5 And everything seems to be working with the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Time Zone Adjustment Missing from Feed Settings - Times are now off", on the site WordPress Support Forums:
    And let me know where your donate page is. I always buy beers for any…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Time Zone Adjustment Missing from Feed Settings - Times are now off", on the site WordPress Support Forums:
    Both the Google Calendar and WordPress General settings are set to Central Time Zone. It…

    7 months ago

  • Created a topic, Time Zone Adjustment Missing from Feed Settings - Times are now off, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Domain based variables", on the site WordPress Support Forums:
    I could try to implement without shortcodes and just use your php instead, but I'm…

    8 months ago

  • Created a topic, Domain based variables, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Domain based variables, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Add Media not working", on the site WordPress Support Forums:
    Narrowed my troublesome plugin to "Local Search SEO Contact Page" I deactivated that and the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Pluging: Jetpack] Slideshow not working. details of error provided", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting this same problem. For me it is the JETPACK slideshow. The slideshow is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Breaks NextGen Scroll Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    WP UI is also causing my Table Press tables to not display properly. Have to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "TablePress - "unclear data" error when saving changes", on the site WordPress Support Forums:
    Went ahead and broke my table into 5 different tables via grouping. Everything moving fast…

    2 years ago

  • Posted a reply to "TablePress - "unclear data" error when saving changes", on the site WordPress Support Forums:
    Splitting my imports into the table to start small, 23 rows, saved successfully. Then 1000,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "TablePress - "unclear data" error when saving changes", on the site WordPress Support Forums:
    I too am getting this error. It shows in red on save and fades which…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Missing argument 5 for Add_New_Default_Avatar::get_avatar()", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure why it is now fixed or the consequences of doing this but in…

    2 years ago

  • Created a topic, Missing argument 5 for Add_New_Default_Avatar::get_avatar(), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images not uploading Error", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure how to explain this. I deactivated all plugins and problem resolved. I reactivated…

    2 years ago

  • Posted a reply to "An error occurred in the upload. Please try again later.", on the site WordPress Support Forums:
    Getting the same error. Rolling back my update. http://wordpress.org/wordpress-3.4.2.zip

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media Upload Error", on the site WordPress Support Forums:
    Getting the same error. Rolling back my update. http://wordpress.org/wordpress-3.4.2.zip

    2 years ago

  • Posted a reply to "Image Upload not working in 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Getting the same error. Rolling back my update. http://wordpress.org/wordpress-3.4.2.zip

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images not uploading Error", on the site WordPress Support Forums:
    Getting the same error. Thank you for posting the rollback link.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP UI - Tabs, Accordions, Sliders] Visual MCE editor missing, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Tables not displaying in posts", on the site WordPress Support Forums:
    Scratch this. I had help from someone who recognized my theme config.ini needed to include…

    5 years ago

  • Created a topic, Tables not displaying in posts, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Apostrophe in title no longer deleted in slug", on the site WordPress Support Forums:
    I'm starting to think it is a coincidence with the upgrade and I think it…

    5 years ago

  • Created a new ticket, #12822, in Core Trac:
    Apostrophe in title no longer deleted in slug

    5 years ago

  • Created a topic, Apostrophe in title no longer deleted in slug, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago