WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 31st, 2010
  • Location: Thailand
  • Website: pattayawebservices.com
  • Find me on:
  • Posted a reply to Plugin update failed:, on the site WordPress.org Forums:
    I've had the same problem for four days and I can assure you I have…

    6 days ago

  • Posted a reply to Breaking media gallery with WP5.3, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Pierre, I've spent more time on this today and went through the live site…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to litespeed_ccss_trigger, failed to run, on the site WordPress.org Forums:
    Saw this in my dashboard this morning. Have applied the fix and will see. Thanks…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Breaking media gallery with WP5.3, on the site WordPress.org Forums:
    With AMP active when I go to insert an image and selec…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Breaking media gallery with WP5.3, on the site WordPress.org Forums:
    No link to show because this is in the backend. With…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WP 5.3 update – add image not working, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know if this is applicable for your problem, but we were having massive…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WP 5.3 update – add image not working, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem. Lots of issues with images and the gallery after 5.3 update and no…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Does what it is designed to do, on the site WordPress.org Forums:
    Does what it is designed to do. Would be good to have…

    3 months ago

  • Posted a reply to JS broken, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. John

    7 months ago

  • Created a topic, JS broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Advertising and all JS stopped working on my si…

    7 months ago

  • Created a topic, locked out of back end constant 403 errors – Urgent please, on the site WordPress.org Forums:
    I was running health check with our custom theme. I at…

    7 months ago

  • Created a topic, Handy but annoying, on the site WordPress.org Forums:
    Handy plugin, but the constant stream of admin message…

    9 months ago

  • Created a topic, Abandoned?, on the site WordPress.org Forums:
    Is this abandoned? It appears to have become less eff…

    9 months ago

  • Created a topic, Killed our Alexa ranking, on the site WordPress.org Forums:
    Followed the setup up instructions and our Alexa ranki…

    10 months ago

  • Created a topic, Brilliant! Works as advertised., on the site WordPress.org Forums:
    Needed to disassociate 5,000 posts from different cate…

    10 months ago

  • Created a topic, LiteSpeed_Cache_ESI not found, on the site WordPress.org Forums:
    I'm seeing a lot errors such as those below. Can you s…

    11 months ago

  • Created a topic, Wordfence breaking site AGAIN — now removed, on the site WordPress.org Forums:
    On every occasion that we have a problem with our webs…

    12 months ago

  • Posted a reply to New error codes on posting, on the site WordPress.org Forums:
    Okay. So what happens to that post? Posting to Apple news is set to occur…

    1 year ago

  • Posted a reply to 404 returning to plugin page after update, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, I'll work through all of those. The web server error log last had…

    1 year ago

  • Posted a reply to 404 returning to plugin page after update, on the site WordPress.org Forums:
    Hello JS, After several weeks of testing the problem still exists. It only occurs when…

    1 year ago

  • Created a topic, New error codes on posting, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We've just started seeing these errors when we p…

    1 year ago

  • Posted a reply to 404 returning to plugin page after update, on the site WordPress.org Forums:
    Hello and thank you for the quick reply. My apologies for my tardiness. I was…

    1 year ago

  • Posted a reply to CDN use breaking Advanced ads, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, https://aecnewstoday-pblnhgc7sy3qcy00mosw.netdna-ssl.com/ Which MaxCDN say is okay. Note that unlike in the screen shots, gif…

    1 year ago

  • Posted a reply to CDN use breaking Advanced ads, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you https://aecnewstoday.com/wp-content/uploads/2018/10/Screen-Shot-2018-10-08-at-11.03.46-AM.png https://aecnewstoday.com/wp-content/uploads/2018/10/Screen-Shot-2018-10-08-at-11.03.36-AM.png

    1 year ago

  • Created a topic, Failed to complete, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I received the following messages when attemptin…

    1 year ago

  • Posted a reply to Latest update totally breaks my site, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I've spent all day on this. going between MaxCDN and my host. It has…

    1 year ago

  • Created a topic, [LiteSpeed Cache] Latest update totally breaks my site, on the site WordPress.org Forums:
    The latest update totally breaks my site even with lit…

    1 year ago

  • Posted a reply to CDN use breaking Advanced ads, on the site WordPress.org Forums:
    I don’t see any way to attach a screen shot maxCDN said the setup is…

    1 year ago

  • Created a topic, [LiteSpeed Cache] CDN use breaking Advanced ads, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, You will not be able to see this on the live s…

    1 year ago

  • Created a topic, [WPSSO Core - Advanced Open Graph & Schema Meta Tags for Facebook, Pinterest, LinkedIn, SEO and More] 404 returning to plugin page after update, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, For the last couple of updates I get a 404 erro…

    1 year ago

  • Created a topic, [Advanced Ads – Ad Manager with AdSense Integration] Consistently outstanding, on the site WordPress.org Forums:
    Consistently outstanding support on the few occasions …

    1 year ago

  • Created a topic, Latest update removes plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Just installed the latest update. It completed with a …

    1 year ago

  • Posted a reply to [Publish To Apple News] There has been an error with the API: INVALID_DOCUMENT – “thumbnailURL, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply Kevin. Will try on the staging site on the weekend.

    2 years ago

  • Created a topic, There has been an error with the API: INVALID_DOCUMENT – “thumbnailURL, on the site WordPress.org Forums:
    Receiving errors similar to this occasionally and woul…

    2 years ago

  • Posted a reply to Media Upload Progress?, on the site WordPress.org Forums:
    Suddenly stopped working on my sites

    2 years ago

  • Posted a reply to 5.5: Official Google+ Button not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Richard, The mod works fine. Thanks for coming back and posting it here.

    2 years ago

  • Posted a reply to 5.5: Official Google+ Button not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem. It broke after last week's update. Icon + text work for me also.

    2 years ago

  • Posted a reply to Text link tables not recognised, on the site WordPress.org Forums:
    No it's not running on clourflare. We use Max CDN. For every other question you…

    2 years ago

  • Created a topic, Text link tables not recognised, on the site WordPress.org Forums:
    The Text link counter feature (introduced in Yoast SEO…

    2 years ago

  • Posted a reply to Forced implementation of JTC Lite #Fail, on the site WordPress.org Forums:
    I think you are behaving alike a spoilt, immature brat, and incredibly unprofessionally. YOU are…

    2 years ago

  • Posted a reply to Annoying Forced JTC Lite, on the site WordPress.org Forums:
    My first post says: "I have disabled it for all forms" Your first reply says:…

    2 years ago

  • Created a topic, Forced implementation of JTC Lite #Fail, on the site WordPress.org Forums:
    Recent update forces the use of JTC lite which in our …

    2 years ago

  • Posted a reply to Annoying Forced JTC Lite, on the site WordPress.org Forums:
    ... "has been around for several years now and works fine on at least 40K…

    2 years ago

  • Posted a reply to Annoying Forced JTC Lite, on the site WordPress.org Forums:
    No it's not a cache problem. I'm just a newspaper editor. Not a programmer. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Annoying Forced JTC Lite, on the site WordPress.org Forums:
    After days and days of hunting where this annoying "feature" was coming from I turned…

    2 years ago

  • Created a topic, Annoying Forced JTC Lite, on the site WordPress.org Forums:
    Up until your most recent update I would have put BPS …

    2 years ago

  • Posted a reply to Not displaying in chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry. My bad. Must have been caching. Working perfectly and a great compliment to our…

    2 years ago

  • Created a topic, Not displaying in chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Really nice addition to sites. Installed easily en…

    2 years ago

  • Posted a reply to Fault, on the site WordPress.org Forums:
    Hey thanks very much. I'll pass that on to them.

    2 years ago

  • Created a topic, Fault, on the site WordPress.org Forums:
    We've disabled this on our site because it was causing…

    2 years ago