WordPress.org

Profiles

paracleteweb

Profile picture of paracleteweb
  • Member Since: April 29th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "title length ... dots showing", on the site WordPress Support Forums:
    we are using it and it does work, but its tough to customize

    1 month ago

  • Created a topic, title length ... dots showing, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "disable fonts or security fix", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, modifying line 2 on main.css to this @import url(//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto:300,100,400); and default.css to this @import…

    3 months ago

  • Created a topic, disable fonts or security fix, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, ignores-delay-and-fade-time-options, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "When sharing via Facebook, says page not found", on the site WordPress Support Forums:
    http://flyingflutistas.com/blog/

    4 months ago

  • Created a topic, When sharing via Facebook, says page not found, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "New feature - spine align", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I see, I was just discussing this license and that makes a lot of…

    6 months ago

  • Created a topic, New feature - spine align, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "unrecognized expression: .filters li[data-filter=]", on the site WordPress Support Forums:
    That worked, perfect, thanks

    6 months ago

  • Posted a reply to "unrecognized expression: .filters li[data-filter=]", on the site WordPress Support Forums:
    I've emailed you a link. Thanks for your help and dportfolio

    6 months ago

  • Posted a reply to "unrecognized expression: .filters li[data-filter=]", on the site WordPress Support Forums:
    That is on the top level display, the single display is fine without errors

    6 months ago

  • Created a topic, unrecognized expression: .filters li[data-filter=], on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Adding Multiple 'Single Jobs' via WooCommerce", on the site WordPress Support Forums:
    @philwillson were you able to setup so that it works? trying to do the same…

    8 months ago

  • Created a topic, Show Full Content instead of Excerpt, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Request", on the site WordPress Support Forums:
    I have opened a bug report ticket

    12 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Request", on the site WordPress Support Forums:
    The link in this thread is not my site, however I happen to use Cloudflare…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Request", on the site WordPress Support Forums:
    I will see what I can do. Interestingly Firefox has the same trouble, but Safari…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Request", on the site WordPress Support Forums:
    chrome Version 35.0.1916.114

    12 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Request", on the site WordPress Support Forums:
    10.8.5 mac

    12 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Request", on the site WordPress Support Forums:
    Incognito window with all extensions disabled still give the error in chrome

    12 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Request", on the site WordPress Support Forums:
    OK, so turns out this error is specific to chrome in my case. no problems…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Request", on the site WordPress Support Forums:
    Operating System : Linux (32 Bit) Server : Apache Memory usage : 13.14 MByte MYSQL…

    12 months ago

  • Posted a reply to "LONG QUERY (1091 characters long generated", on the site WordPress Support Forums:
    WordPress 3.9.1

    12 months ago

  • Posted a reply to "LONG QUERY (1091 characters long generated", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, 2.0.9

    12 months ago

  • Created a topic, Invalid Request, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, LONG QUERY (1091 characters long generated, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "2.0.9 Error in ics.php", on the site WordPress Support Forums:
    same issue here

    12 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Request", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I am running NextGen 2.0.58 and am still getting this issue to: Invalid request…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Gallery not appearing showing [Not a valid template]", on the site WordPress Support Forums:
    We are using the Genesis Framework -- and are seeing this on all of our…

    1 year ago

  • Created a topic, Gallery not appearing showing [Not a valid template], on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Keep page scroll where it is?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I do not want scrolling in ajaxify.js file I've commented below out which works…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Keep page scroll where it is?", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, The commenting out solution works for me, except it doesn't seem there is an…

    2 years ago

  • Posted a reply to "last day of every event does not appear", on the site WordPress Support Forums:
    @Barry Hughes - happy to test code updates or even attempt to find a fix…

    2 years ago

  • Posted a reply to "last day of every event does not appear", on the site WordPress Support Forums:
    A visual explanation, ital + bold = event listed November 5-7 event should list on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "last day of every event does not appear", on the site WordPress Support Forums:
    this did not appear to be a problem on 3.0.3 the issue appears on 3.1…

    2 years ago

  • Created a topic, last day of every event does not appear, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Filter? & Visual Subtitle + Modern Tribe "The Events Calendar" displays code, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Redirects Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    @CoachFletch Curious, if you try to delete the last character of your source url does…

    2 years ago

  • Created a topic, Hidden Chars copying Google URLS break redirects, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Adding a second sidebar (on the left) of Twenty Thirteen", on the site WordPress Support Forums:
    This may not answer your question: http://wordpress.org/support/topic/how-to-move-twenty-thirteen-sidebar-to-left-of-content?replies=3#post-4639619 Moves existing sidebar to left as opposed to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to move Twenty Thirteen sidebar to left of content?", on the site WordPress Support Forums:
    Not fully tested, probably trouble on IE... but this seems to do it? Add this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Title and Caption/Description not working... 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    It appears there is a solution to this here? http://wordpress.org/support/topic/empty-alt-attribute-on-images It does not appear to…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Alternate Text" field not used", on the site WordPress Support Forums:
    I believe this is the same problem as reported here? http://wordpress.org/support/topic/empty-alt-attribute-on-images

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site Software Install Error on cPanel", on the site WordPress Support Forums:
    @2ninerniner2 by using the site software install, configurations are made that hook the sql database…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site Software Install Error on cPanel", on the site WordPress Support Forums:
    It almost seems to me this is a bug, any thoughts on how to proceed?…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site Software Install Error on cPanel", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, thanks everyone: @Krishna - we have talked to host they don't support 3rd party…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site Software Install Error on cPanel", on the site WordPress Support Forums:
    No, this is a new site, nothing previously installed.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site Software Install Error on cPanel", on the site WordPress Support Forums:
    I want it installed on the main directory, not on a sub directory.

    2 years ago

  • Created a topic, Site Software Install Error on cPanel, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago