WordPress.org

Profiles

Lightpurple

  • Member Since: April 15th, 2014
  • @pamkaur14 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Just works. Simple., on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I click install and nothing else required. …

    2 months ago

  • Posted a reply to Serious Problem with Permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    No reply but now not necessary. Dear Plugin Author, After hounding my VPS support team,…

    3 months ago

  • Posted a reply to Trailing slash and not, on the site WordPress.org Forums:
    Dear Plugin Author, After hounding my VPS support team, including asking them to review all…

    3 months ago

  • Posted a reply to Serious Problem with Permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    I have tried this and still the same. As per my post in this thread…

    3 months ago

  • Posted a reply to Trailing slash and not, on the site WordPress.org Forums:
    I have a feeling the issue I am having in this thread https://wordpress.org/support/topic/serious-problem-with-permalinks-2/ is the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Serious Problem with Permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any solution to this? The structure of a lot of my pages and…

    4 months ago

  • Posted a reply to Serious Problem with Permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    There is another issue I have discovered and I am wondering if this is what…

    4 months ago

  • Posted a reply to Serious Problem with Permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have been using the plugin only recently. I have tried disabling the latest…

    4 months ago

  • Created a topic, Serious Problem with Permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am having a serious problem with custom permali…

    4 months ago

  • Created a topic, Works!, on the site WordPress.org Forums:
    I tried another plugin and it wouldn't work with the F…

    5 months ago

  • Posted a reply to Fixes issue with Formidable Forms, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I tried using this plugin with Formidable. It's odd that it seems to work…

    5 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce Product Tabs, on the site WordPress.org Forums:
    Have you managed to fix this issue or am I stuck with not using your…

    5 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce Product Tabs, on the site WordPress.org Forums:
    That hasn't worked. :( Are you thinking it could be one of the settings in…

    6 months ago

  • Created a topic, Ongoing Support & Updates, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I was wondering if the plugin author intends to o…

    6 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce Product Tabs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I just had a look in developer tools under Security and there were no…

    6 months ago

  • Lightpurple's profile was updated

    6 months ago

  • Created a topic, Woocommerce Product Tabs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am having issues with the plugin changing the l…

    6 months ago

  • Created a topic, Not working with iThemes security plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I installed WP Hide and fully configured it a few…

    8 months ago

  • Posted a reply to Visual Editor not working in WordPress 4.6 on my laptop, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. I have FINALLY worked it out and hopefully this will be my last post…

    9 months ago

  • Posted a reply to Visual Editor not working in WordPress 4.6 on my laptop, on the site WordPress.org Forums:
    I think I spoke too soon. I was logged in with the new username when…

    9 months ago

  • Posted a reply to Visual Editor not working in WordPress 4.6 on my laptop, on the site WordPress.org Forums:
    I just fixed it. I have no idea how but I did a couple of…

    9 months ago

  • Posted a reply to Visual Editor not working in WordPress 4.6 on my laptop, on the site WordPress.org Forums:
    I've tried all of the above and none of it has worked. - Disabling all…

    9 months ago

  • Created a topic, Genius, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin works. I recently installed a very respons…

    9 months ago

  • Posted a reply to Recovery Link Not Worked, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I fixed it! All I needed was a way to get back to the…

    9 months ago

  • Created a topic, [WP Hide & Security Enhancer] Recovery Link Not Worked, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I just changed the wp-admin URL to “lizmoore…

    9 months ago

  • Posted a reply to [WP Hide & Security Enhancer] Recovery Link Not Worked, on the site WordPress.org Forums:
    Also, I just tried installing a new plugin and it take me to the “mywebsite/lizmoore-admin”…

    9 months ago