Profiles

  • Member Since: January 24th, 2013
  • Find me on:
  • Created a topic, Transitioning from Legacy Template, on the site WordPress.org Forums:
    I am one of the holdouts who used a legacy template on…

  • Created a topic, 404 Page Not Showing Up Properly, on the site WordPress.org Forums:
    I have been using your plugin but for some reason, the…

  • Posted a reply to Blank Space With Lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    It is still showing up at my end, and I'm on my work computer at…

  • Posted a reply to Blank Space With Lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    The same result occurs if I use a different lightbox effect. I can confirm I…

  • Posted a reply to Blank Space With Lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, here is that page: https://orenstransitpage.com/nextgen-gallery-test-page/

  • Posted a reply to Blank Space With Lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    Sure, here it is: [ngg_images source="galleries" container_ids="390" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="48" number_of_columns="4" ajax_pagination="0"…

  • Created a topic, Blank Space With Lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    I have a website with 10,000+ photos organized in to g…

  • Posted a reply to Forminator–Submission without requiring Paypal, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. For the organization I run the website for, this isn't the time of year…

  • Created a topic, Forminator–Submission without requiring Paypal, on the site WordPress.org Forums:
    I run a website for a religious community where we beg…

  • Posted a reply to Issues after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the help, I found the issue(s) within the .htaccess file with your guidance.

  • Posted a reply to Issues after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I had WP Multisite with subdomains working with domain mapping before. Is there…

  • Created a topic, Issues after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    I have spent much of the day trying to troubleshoot so…

  • Posted a reply to 501 Errors on Network Admin Panel, on the site WordPress.org Forums:
    I followed those instructions when I initially gave Wordpress its own directory. The htaccess file…

  • Created a topic, 501 Errors on Network Admin Panel, on the site WordPress.org Forums:
    I installed multisite some time ago. It works pretty …

  • Created a topic, Hidden Images Issue with Legacy Template, on the site WordPress.org Forums:
    I use the legacy template for NGG because I want to be…

  • Posted a reply to 501 Errors on Multisite Network Admin Panel, on the site WordPress.org Forums:
    Would moving the orenstransitpage.com site back in to the wordpress directory make any difference?

  • Posted a reply to 501 Errors on Multisite Network Admin Panel, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the suggestion, I don't see any changes in the code there however, unless…

  • Created a topic, 501 Errors on Multisite Network Admin Panel, on the site WordPress.org Forums:
    I converted my WordPress installation to a multisite w…

  • Created a topic, Multisite–second site not working, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to set up a second site on my network insta…

  • Posted a reply to “Invalid Displayed Gallery” for all albums, on the site WordPress.org Forums:
    I use a slightly modified version of the legacy gallery-caption template that has the gallery…

  • Posted a reply to “Invalid Displayed Gallery” for all albums, on the site WordPress.org Forums:
    So for those of us who were using a legacy template (because IIRC you once…

  • Created a topic, “Invalid Displayed Gallery” for all albums, on the site WordPress.org Forums:
    Tonight, I noticed that every NextGen object said "Inv…

  • Posted a reply to Other Options > Styles Missing, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for all your help with this. I did the uninstall/reinstall as you suggested…

  • Posted a reply to Other Options > Styles Missing, on the site Support:
    And doing so will not impact my database, albums, etc?…