WordPress.org

Profiles

opmat

Profile picture of opmat
  • Member Since: April 6th, 2013
  • @opmat on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, WordPress Multi-Site Configuration, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to CNAME redirecting, on the site WordPress Support Forums:
    Actually, I had to remove the mapping of http://b.lmu.edu.ng to the default domain http://lmublog.com (i.e.…

    1 year ago

  • Posted a reply to CNAME redirecting, on the site WordPress Support Forums:
    I discovered that mapping http://b.lmu.edu.ng to the default domain http://lmublog.com (i.e. Site ID 1) solve…

    1 year ago

  • Posted a reply to CNAME redirecting, on the site WordPress Support Forums:
    http://farm1.staticflickr.com/739/22596154335_f5f920ec39_b.jpg

    1 year ago

  • Posted a reply to CNAME redirecting, on the site WordPress Support Forums:
    The snapshot in case you can't access the earlier link 22596154335_f5f920ec39_m.jpg

    1 year ago

  • Posted a reply to CNAME redirecting, on the site WordPress Support Forums:
    Hi! Thanks for the response. A link to the snapshot can be found below <img…

    1 year ago

  • Created a topic, CNAME redirecting, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Configuration Error, on the site WordPress Support Forums:
    Hi! I have been able to resolve the issue. I was using the wrong plugin,…

    1 year ago

  • Created a topic, Configuration Error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Slider doesn't show images, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Gemba! Did you /wp-content/plugins/thethe-image-slider/cache directory to 777. If you have done that and tried…

    4 years ago

  • Posted a reply to Not work, on the site WordPress Support Forums:
    What exactly is the problem? Can you be more explicit?

    4 years ago

  • Posted a reply to TheThe Slider TimThumb error, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Chrismawa! I had the same experience this morning but was able to solve it.…

    4 years ago

  • Posted a reply to Slider doesn't show images, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Black-eagle! I had the same experience this morning but was able to solve it.…

    4 years ago

  • Posted a reply to unable to show image in template, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sultan! I had the same experience this morning but was able to solve it.…

    4 years ago