Profiles

  • Member Since: November 23rd, 2013
  • Website: naijanews.com
  • Find me on:
  • Posted a reply to Hide element in AMP “Transitional” mode, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your swift response please help me break this down in layman terms.…

  • Created a topic, Hide element in AMP “Transitional” mode, on the site WordPress.org Forums:
    I just created a banner on my default website unfortun…

  • Created a topic, Admin Bar is being Cached, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am running LSCache 4.4.2, my site admin bar …

  • Created a topic, AMP ads, on the site WordPress.org Forums:
    Please how can I serve AMP ADS with your plugin, I obs…

  • Posted a reply to Getting Litespeed Error, on the site WordPress.org Forums:
    Here is the latest report number RLYJRXLU, I have sent report to Litespeed, I hope…

  • Created a topic, Getting Litespeed Error, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting the error below in my DEBUG.log PHP Warn…

  • Created a topic, Onesignal Slowing Site Speed Down, on the site WordPress.org Forums:
    I ran a google speed insight test on my site and I dis…

  • Posted a reply to Yoast Schema not working, on the site WordPress.org Forums:
    Is there no way to allow the function together? I see the two functioning together…

  • Created a topic, Yoast Schema not working, on the site WordPress.org Forums:
    Yoast schema has not been functioning on my site https…

  • Posted a reply to Duplicate Schema Type, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a wat to eliminate the duplicate @type value? I only want to serve…

  • Created a topic, Duplicate Schema Type, on the site WordPress.org Forums:
    posts on my website https://www.naijanews.com have bee…

  • Posted a reply to Author Stats not working, on the site WordPress.org Forums:
    @macmanx Please do we have an update? This monthly report is very key for us…

  • Posted a reply to Author Stats not working, on the site WordPress.org Forums:
    The stat was showing initially until it disappeared suddenly, I think you should help troubleshoot…

  • Posted a reply to Author Stats not working, on the site WordPress.org Forums:
    Yes that is correct.

  • Posted a reply to Author Stats not working, on the site WordPress.org Forums:
    The stats is still not functioning properly after 30 hours.

  • Posted a reply to Author Stats not working, on the site WordPress.org Forums:
    Alright we would let you know when it is 24 hours

  • Created a topic, Author Stats not working, on the site WordPress.org Forums:
    Author stat has not been functioning well for my site …

  • Posted a reply to wp_footer(); Not working in your standard mode AMP, on the site WordPress.org Forums:
    No, this does not actually affect traffic much since most of these visitors come in…

  • Posted a reply to wp_footer(); Not working in your standard mode AMP, on the site WordPress.org Forums:
    No, I want the site fully in standard mode, no separate AMP page. The beauty…

  • Posted a reply to wp_footer(); Not working in your standard mode AMP, on the site WordPress.org Forums:
    I see that this issue is beyond the sidebar, The Sidebar is in the body…

  • Posted a reply to wp_footer(); Not working in your standard mode AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Alright, i'd look up the links you sent to me, I, however, reached out to…

  • Posted a reply to wp_footer(); Not working in your standard mode AMP, on the site WordPress.org Forums:
    I have now switched to the Transitional mode my amp pages now have exactly the…

  • Posted a reply to wp_footer(); Not working in your standard mode AMP, on the site WordPress.org Forums:
    The site uses the Non-AMP version original theme design when I activate Standard Mode The…

  • Posted a reply to wp_footer(); Not working in your standard mode AMP, on the site WordPress.org Forums:
    @westonruter Thank you so much I'd like to follow up on this and see how…

  • Posted a reply to wp_footer(); Not working in your standard mode AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @westonruter Please find the stat details after I reverted to transitional mode for wordpress.…

  • Posted a reply to wp_footer(); Not working in your standard mode AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I did, as a matter of fact, I had experienced this issue on our…

  • Posted a reply to wp_footer(); Not working in your standard mode AMP, on the site WordPress.org Forums:
    See the image attached ==> https://www.naijanews.com/wp-content/uploads/2020/09/screencapture-hausa-naijanews-wp-admin-admin-php-2020-09-12-08_04_13.png. Jetpack stat declined immediately I activated standard mode AMP.…

  • Posted a reply to wp_footer(); Not working in your standard mode AMP, on the site WordPress.org Forums:
    I had opened an earlier ticket saying that Jetpack stat was not working properly in…

  • Created a topic, wp_footer(); Not working in your standard mode AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am currently using AMP on my site hausa.naija…

  • Posted a reply to Jetpack not working well on AMP Website, on the site WordPress.org Forums:
    The wp_footer() is present on my website please take a look at my footer script…

  • Posted a reply to AMP loading in development mode, on the site WordPress.org Forums:
    No, it is not wp-footer() in my footer.php. please can you give me a code…

  • Posted a reply to AMP loading in development mode, on the site WordPress.org Forums:
    @westonruter No, I said hausa.naijanews.com that is a subdomain under naijanews.com, we are trying to…

  • Posted a reply to AMP loading in development mode, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @westonruter, I am actually using AMP for WordPress and not AMP for WP, as…

  • Posted a reply to AMP loading in development mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Jetpack stats tracking pixel are not working on the AMP Its function is…

  • Posted a reply to [AMP] AMP loading in development mode, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the swift response, the main issue that I have is the fact that…

  • Created a topic, AMP loading in development mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have set up my website, hausa.naijanews.com t…

  • Posted a reply to AMP Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Nothing else, it just seems that ShareThis is very laid back, other sharing plugins have…

  • Posted a reply to Jetpack not working well on AMP Website, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the swift response. I check my source code and I see some…

  • Created a topic, Jetpack not working well on AMP Website, on the site WordPress.org Forums:
    We switched our website completely to AMP last week an…

  • Created a topic, AMP Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Your plugin is not AMP compliant, I'd like to know if …

  • Created a topic, Wrong article:published_time, on the site WordPress.org Forums:
    My site has been displaying a publish time that is one…

  • Created a topic, I need to remove noindex from feed on my website, on the site WordPress.org Forums:
    I discovered in Google Search Console that there is no…

  • Posted a reply to Site stat not correct at all, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry to bring up this topic again, the truth is the stats are far from…

  • Posted a reply to Site stat not correct at all, on the site WordPress.org Forums:
    No please check the jetpack image carefully the image in pink is what I loaded…

  • Posted a reply to Site stat not correct at all, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the response, I'd like to point out that the discrepancy daily is…

  • Created a topic, Site stat not correct at all, on the site WordPress.org Forums:
    The jetpack stat for our website naijanews.com has not…

  • Posted a reply to AMP for WP not working with Liveblog plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Keeping an eye on the Git hub and hope the issue can be resolved very…

  • Posted a reply to AMP for WP not working with Liveblog plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @ampforwp your submission is not correct, I decided to activate your plugin and I…

  • Created a topic, AMP for WP not working with Liveblog plugin, on the site WordPress.org Forums:
    AMP is not working with Liveblog plugin on our website…

  • Posted a reply to Unable to activate live blog, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @fredcampagna Please can you show me sample of a post you created with…