WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 30th, 2018
  • Find me on:
  • Created a topic, Plugin doesnt work and developer is too low to refund, on the site WordPress.org Forums:
    Couldnt find the zero star or negative star option...t…

    1 month ago

  • Posted a reply to AccessPress is posting but no images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, the posts with images are from ebay but the Aliexpress ones are not working?…

    1 year ago

  • Posted a reply to AccessPress is posting but no images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi this is my post http://reinigenonline.com/360-full-lace-frontal/ This is on my FB https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Freinigenonline.com%2F360-full-lace-frontal%2F&h=AT1xUeJhSy4cwOtv_s2PQKpvK5PcHRqs6DOLdWnL-rimkqWgF_I91ajJVK5EBPiH8MgNf_94MCy1eSMDWICBxNrnn1NaiPqP7Z1shal3Lk9qEJraezdouoINeLtEenNHvM9SnTQNHiu8XY4UMyMLioHaui7b_ygz5L_V5Nuit1nY-nSZcgMG-ZyqpsWOoa0fZI6uSUmLGeoOd3TzitZO8xNW2iqZEZ180F77dw85yVzuNuJ1sOFykFfHSaTzH5LfYAaXVWU_jk0vthbUcNNkl9-3EkDVyL_lHziQb4NYNXxcqs5WUAv4kowp-_MvCSSbiaLd0tFZzTjg9UvPWz4JJXbUopE2HKnbMAv-n0HZXEzGdDMHFnc783n3txQlPAPc-97B0wvxuRFumFUx

    1 year ago

  • Posted a reply to AccessPress is posting but no images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I just tried the debugger. Here are the 2 errors: Inferred Property The 'og:image'…

    1 year ago

  • Created a topic, AccessPress is posting but no images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am using an RSS autoblog tool. The images appear …

    1 year ago