WordPress.org

Profiles

oliwkama

  • Member Since: August 6th, 2012
  • @oliwkama on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Lost no. of shares on my blog posts on moving from http to https, on the site WordPress.org Forums:
    Well, it seems it is not a bug but it is designed to work that…

    5 months ago

  • Posted a reply to Change Open Graph URLs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Same for me. For now I've change canonical on couple posts, to point to…

    5 months ago

  • Posted a reply to Lost no. of shares on my blog posts on moving from http to https, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm sorry, I am just playing with different settings and options. I have reverted…

    5 months ago

  • Posted a reply to Lost no. of shares on my blog posts on moving from http to https, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have exactly same issue, but 301 redirect is set properly nevertheless fb likes…

    5 months ago

  • Posted a reply to New errors with Google structured data after latest WPSSO update, on the site WordPress Support Forums:
    Line 143 of source code: <!-- wpsso meta tags begin --> <meta name="wpsso:comment" content="wpsso meta…

    2 years ago

  • Posted a reply to New errors with Google structured data after latest WPSSO update, on the site WordPress Support Forums:
    Actually I'm running both. After disabling Jetpack I have same errors, after disabling WPSSO that…

    2 years ago

  • Posted a reply to New errors with Google structured data after latest WPSSO update, on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Google is complaining about this piece of code: <html lang="pl-PL" prefix="og: http://ogp.me/ns# fb:…

    2 years ago

  • Created a topic, Minify rewriting not working with nginx, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Feature image under post title, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks a lot and I'm sorry for not reading FAQ thoroughly :)

    2 years ago

  • Created a topic, Feature image under post title, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Booking form labels not visible, on the site WordPress Support Forums:
    Got it.

    4 years ago

  • Posted a reply to Booking form labels not visible, on the site WordPress Support Forums:
    By the way. Is there way to disable "category" label on event page? It's displaying…

    4 years ago

  • Posted a reply to Booking form labels not visible, on the site WordPress Support Forums:
    Wow! It worked! Thanks a lot!

    4 years ago

  • Posted a reply to Booking form labels not visible, on the site WordPress Support Forums:
    I found this expression in cache folder in file all.css

    4 years ago

  • Posted a reply to API not connected, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have exactly same issue. I've created new fb app for new site and…

    4 years ago

  • Posted a reply to Booking form labels not visible, on the site WordPress Support Forums:
    I wish I would be able to review code...

    4 years ago

  • Posted a reply to Booking form labels not visible, on the site WordPress Support Forums:
    Not really. I've checked when logged in and out. Different fields but still no description…

    4 years ago

  • Posted a reply to Booking form labels not visible, on the site WordPress Support Forums:
    Yes. I've change to Twenty Twelve and all is fine. I'm going to open case…

    4 years ago

  • Created a topic, Booking form labels not visible, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Transposh WordPress Translation] Links with polish characters with leftovers after translat, on the site WordPress Support Forums:
    Translation is messed up. There are english words mixed with special polish characters, which I…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Transposh WordPress Translation] Links with polish characters with leftovers after translat, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: GetMeCooking Recipe Template] 404 errors after uninstalling plugin, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Migration from SEO by Yoast to SEO Ultimate, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Easy Recipe] Metric/imperial system switcher and search widget, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Visual editor not working in 1.2.8.5, on the site WordPress Support Forums:
    Downgrading to 1.2.8.4 solved problem

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Visual editor not working in 1.2.8.5, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago