WordPress.org

Profiles

oliomedia

Profile picture of oliomedia
  • Member Since: March 19th, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Table imPressive, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Update/re-install failures", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks esmi. Will do.

    1 year ago

  • Created a topic, Update/re-install failures, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP 3.6 has coding error?", on the site WordPress Support Forums:
    I've been with Streamline for years and have several sites hosted there. Never had any…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.6 has coding error?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry Anshu - I got round the problem as described above. If I have time,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.6 has coding error?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks dpnpradhan. It does not help very much to make such an assertion. Obviously, I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.6 has coding error?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reminder Dane - but I did erase before reinstalling. I also tried…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.6 has coding error?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. What is apparently happening is that when index.php tries to open, it finds that…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.6 has coding error?", on the site WordPress Support Forums:
    The server is at Streamline.net I have successfully (so far) updated the installed WP to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.6 has coding error?", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe they didn't report it!

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.6 has coding error?", on the site WordPress Support Forums:
    Tried that. Twice!

    2 years ago

  • Created a topic, WP 3.6 has coding error?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Page displays html only when not viewing as Administrator", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Krishna. There are 30 markup errors - they reflect perfectly the missing first chunk…

    2 years ago

  • Created a topic, Page displays html only when not viewing as Administrator, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Protecting email addresses in a menu, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Moving WordPress to another sever", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks to you both. I'm new to WordPress and had not heard of either of…

    2 years ago

  • Created a topic, Moving WordPress to another sever, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Empty menu item needed", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks keeslemeijer. But I want the menu item to appear alongside others in the automatically…

    2 years ago

  • Created a topic, Empty menu item needed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago