WordPress.org

Profiles

olimits7

Profile picture of olimits7
  • Member Since: July 19th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Upgraded to 4.2.1 and now I can't update plugins/themes - Stuck Maint Mode?", on the site WordPress Support Forums:
    This fix worked for me: https://wordpress.org/support/topic/unable-to-update-plugins-after-upgrade-to-42?replies=38

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Unable to update plugins after upgrade to 4.2", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, line fix 149 worked for me too!

    4 weeks ago

  • Created a topic, Upgraded to 4.2.1 and now I can't update plugins/themes - Stuck Maint Mode?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Where is "automatic machine" translation option?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Change Width?", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone???

    2 years ago

  • Created a topic, When I Enable Doesn't Show Properly on Blogolife Theme Posts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Change Width?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Increase Width Of Theme?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick reply! I tried the 100% but didn't like the way it…

    2 years ago

  • Created a topic, Increase Width Of Theme?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Addthis shows up properly on WP page but not on single post?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I was wondering if you were able to check the Blogolife theme? Thank you!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Addthis shows up properly on WP page but not on single post?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm using the Blogolife theme. http://wordpress.org/extend/themes/blogolife Thank you!

    2 years ago

  • Created a topic, Addthis shows up properly on WP page but not on single post?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, New Paragraph Doesn't Show For Posts?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks (Post name) - Existing Rewrite Causing Issues?", on the site WordPress Support Forums:
    It brings me to my regular website's page can not be found message. We're sorry...…

    3 years ago

  • Created a topic, Permalinks (Post name) - Existing Rewrite Causing Issues?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago