WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 26th, 2016
  • Find me on:
  • Created a topic, Lazy-loading of thumbnails, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Is there any way to make thumbnails lazy load …

    3 months ago

  • Created a new ticket, #49328, in Core Trac:
    Add filter/action to append link to the login form footer inside the ...

    4 months ago

  • Posted a reply to Redirection Loop, on the site WordPress.org Forums:
    @johnny5 , you're right. There was another redirect setup that caused this loop. Thanks for…

    6 months ago

  • Posted a reply to Redirection Loop, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I'm not sure why it goes to 404 on the website. This page: https://www.mein-adventskalender.de/ideen/fuellen-erwachsene-2/gibt-es-den-weihnachtsmann/…

    6 months ago

  • Posted a reply to Redirection Loop, on the site WordPress.org Forums:
    @johnny5 , It's https://www.mein-adventskalender.de/ideen/fuellen-erwachsene-2/gibt-es-den-weihnachtsmann/ . When you check this in the http://www.redirect-checker.org/index.php tool, you can…

    6 months ago

  • Created a topic, Redirection Loop, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I was following this tutorial from your plugin…

    6 months ago

  • Posted a reply to Find the infinite loop culprit, on the site WordPress.org Forums:
    @johnny5 , ok, thank you, will start hunting this one :)

    6 months ago

  • Posted a reply to Find the infinite loop culprit, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @johnny5 , This problem could be caused by regex-only redirects? Thanks!

    6 months ago

  • Created a topic, Find the infinite loop culprit, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I think some of the redirects are causing the …

    6 months ago

  • Posted a reply to How to get attributes of reusable blocks?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @jorgefilipecosta , Didn't think about the REST API approach, that could work nicely. Thanks,…

    6 months ago

  • Posted a reply to Videos are lazy loaded on one page and not on the other, on the site WordPress.org Forums:
    Great! I hope that priority "10" will work well :)

    7 months ago

  • Posted a reply to Videos are lazy loaded on one page and not on the other, on the site WordPress.org Forums:
    On the working page the styles (general and background) were printed inline. Not sure about…

    7 months ago

  • Posted a reply to Videos are lazy loaded on one page and not on the other, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, managed to get it working with the next code: remove_filter( 'the_content', 'lyte_parse', 4 );…

    7 months ago

  • Posted a reply to Videos are lazy loaded on one page and not on the other, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @optimizingmatters , With the autoptimize_html_after_minify it parsed the content inside reusable blocks, but didn't…

    7 months ago

  • Posted a reply to Videos are lazy loaded on one page and not on the other, on the site WordPress.org Forums:
    You're right. The links to videos are in the reusable blocks that are saved as…

    7 months ago

  • Created a topic, Videos are lazy loaded on one page and not on the other, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Frank, I've noticed that the lazy loading doesn…

    7 months ago

  • Posted a reply to local thumbnails caching not working, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters , you're right. No errors are logged or tracked with QM. The filter fixed…

    7 months ago

  • Posted a reply to local thumbnails caching not working, on the site WordPress.org Forums:
    I wasn't successful in loggin any errors. I can't find anything in the apache errors…

    7 months ago

  • Posted a reply to After activation some of the pages return empty content, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @optimizingmatters and @jhmattern, can confirm on my side that the pages work correctly :)

    7 months ago

  • Posted a reply to local thumbnails caching not working, on the site WordPress.org Forums:
    The strange thing is that if I add the random URL param at the beginning…

    7 months ago

  • Posted a reply to local thumbnails caching not working, on the site WordPress.org Forums:
    I've cleared it alongside with Varnish and Hummingbird cache, but it doesn't work for me.…

    7 months ago

  • Posted a reply to local thumbnails caching not working, on the site WordPress.org Forums:
    I removed the Cloudflare block. Not sure what you mean. I see the video like…

    7 months ago

  • Posted a reply to local thumbnails caching not working, on the site WordPress.org Forums:
    1. I see the same grey image with play icon: https://www.mein-adventskalender.de/wp-content/plugins/wp-youtube-lyte/lyteThumbs.php?origThumbUrl=https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FsmQDr3PCWmo%2Fhqdefault.jpg 2. http://i.imgur.com/ZwM2SF7.png 3. No,…

    7 months ago

  • Created a topic, local thumbnails caching not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Frank, I've noticed that if I enable local cach…

    7 months ago

  • Posted a reply to After activation some of the pages return empty content, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Frank, This did the trick. The content is back :) Great work! Thanks, Oksana

    7 months ago

  • Posted a reply to After activation some of the pages return empty content, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters , 1. No, in fact, on both pages the blocks used are not reusable…

    7 months ago

  • Posted a reply to After activation some of the pages return empty content, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Frank, To respond to your questions: 1. Found one other page this happens upon…

    7 months ago

  • Created a topic, After activation some of the pages return empty content, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've noticed that after activation on the link…

    7 months ago

  • Posted a reply to Best approach to update large portion of CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @optimizingmatters , Thanks for the advice! Have a good day.

    7 months ago

  • Created a topic, Best approach to update large portion of CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Could you please advise what would be the best…

    7 months ago

  • Posted a reply to Lazy Loading of Iframes not working in Safari, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @a3rev , did you get a chance to check this? Thanks!

    8 months ago

  • Posted a reply to Jobs queue not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Frank, The issue is now solved. I'm not sure what exactly helped, but here…

    8 months ago

  • Posted a reply to Jobs queue not working, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters , I've got some requests through while enabling learning more for Wordfence, but it…

    8 months ago

  • Posted a reply to Jobs queue not working, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters , What specific settings should be used in this section to prevent API from…

    8 months ago

  • Posted a reply to Jobs queue not working, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters , found the IP in the list of blocked by WordFence: screenshot I'm not…

    8 months ago

  • Posted a reply to Jobs queue not working, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters , I've enabled the log back. And I've removed the proxy settings from Cloudflare…

    8 months ago

  • Posted a reply to Jobs queue not working, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters , I've noticed the new request on critical.css dashboard. But it could be as…

    8 months ago

  • Posted a reply to Jobs queue not working, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters , could it be interfering with Varnish caching? I've noticed that after I've deleted…

    8 months ago

  • Created a topic, Separate Mobile Cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, There are some of the content parts the are ou…

    8 months ago

  • Posted a reply to Jobs queue not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Frank, About the long long file, I think the main contributor from the reasons…

    8 months ago

  • Posted a reply to Jobs queue not working, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters , thank you! I will be connected if anything needed from my side at…

    8 months ago

  • Posted a reply to Jobs queue not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, @optimizingmatters, Did you get a chance to review the log? Thanks, Oksana

    8 months ago

  • Posted a reply to Jobs queue not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Frank, 1) It's been running on system cron for almost 24 hours now. After…

    8 months ago

  • Posted a reply to Jobs queue not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Frank, Thanks for your reply! I've contacted the hosting and they moved the cron…

    8 months ago

  • Created a topic, Jobs queue not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I experience a strange behavior with the plugi…

    8 months ago

  • Created a topic, Lazy Loading of Iframes not working in Safari, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, The Youtube videos are not loading in Safari b…

    8 months ago

  • Posted a reply to Bulk edit titles/metadescription, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Sybre, Thank you for your reply! I think I used the wrong term to…

    9 months ago

  • Created a topic, Bulk edit titles/metadescription, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Is there a way to bulk edit the titles/meta de…

    9 months ago

  • Posted a reply to Redirect all URLs that ends with specific phrase to home page, on the site WordPress.org Forums:
    @johnny5 , It started working after some time and when I added the URL encoded…

    9 months ago

  • Created a topic, Redirect all URLs that ends with specific phrase to home page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Is it possible with regex to redirect all URLs…

    9 months ago

Plugins