WordPress.org

Profiles

obitexa

Profile picture of obitexa
  • Member Since: January 16th, 2013
  • @obitexa on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Foobox Lightbox Not Working With Foo Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Never mind, just noticed that the problem was with the images themselves. Thank you very…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Foobox Lightbox Not Working With Foo Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    This has been resolved. Check out how I fixed it in this thread https://wordpress.org/support/topic/foobox-lightbox-not-working-with-foo-gallery-2?replies=13

    7 months ago

  • Posted a reply to "Foobox Lightbox Not Working With Foo Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know how else to explain it ... it just keeps happening on my…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Foobox Lightbox Not Working With Foo Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    One more thing ... There is still this weird issue: In some of my galleries…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Foobox Lightbox Not Working With Foo Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Oh ok ... now I don't have any 'wordpress30' plugin. I'll definitely check it out.

    8 months ago

  • Posted a reply to "Foobox Lightbox Not Working With Foo Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I also debugged Foobox Free, and this is the info: DebugFooBot Says...Upgrade to PRO! Debug…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Foobox Lightbox Not Working With Foo Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Using Google Chrome's Dev Tools, I found this error: Uncaught TypeError: $(...).foobox is not a…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Foobox Lightbox Not Working With Foo Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for alerting me to the javascript errors on my page. I was able…

    8 months ago

  • Created a topic, Issues With Lightboxes (Fixed), on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "NGG Importer fails and displays 0", on the site WordPress Support Forums:
    If you see the button 'Reset all Gallery Imports' next to the 'Start import' button,…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Foobox Lightbox Not Working With Foo Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Just tried your suggestion but it didn't work for me unfortunately. Please any more suggestions?

    8 months ago

  • Posted a reply to "Foobox Lightbox Not Working With Foo Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I posted a copy of this message on Foobox Lightbox support a day ago but…

    9 months ago

  • Created a topic, Foobox Lightbox Not Working With Foo Gallery, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Foobox Lightbox Not Working With Foo Gallery, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Need Help With Open Graph, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Will Dropping EWWW Image Optimizer Database Table Delete All My Images?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot for your explanation! Actually, I've gotten rid of all the child themes…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Will Dropping EWWW Image Optimizer Database Table Delete All My Images?", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah you are right. I don't fully understand it because it says on my dashboard…

    1 year ago

  • Created a topic, Will Dropping EWWW Image Optimizer Database Table Delete All My Images?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "W3TC Causing 'Sitemap is HTML' error in Yoast Sitemaps", on the site WordPress Support Forums:
    Alright. I've found the solution. This problem is caused by the HTML Minify settings and…

    2 years ago

  • Created a topic, W3TC Causing 'Sitemap is HTML' error in Yoast Sitemaps, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to verify on my wordpress site?", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, it's working now. Thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to verify on my wordpress site?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. I put the code with 'E-MAILiT_' prefix as directed but…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't save general setting, Can't use widgets", on the site WordPress Support Forums:
    I've updated the plugin, still no change. Also tried to debug but found these errors…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't save general setting, Can't use widgets", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin immediately stops my admin page load once activated. However, I managed to load…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't save general setting, Can't use widgets", on the site WordPress Support Forums:
    Ok...but how should I debug the plugin? Does the function exist in the plugin?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't save general setting, Can't use widgets", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin has started causing problems in my admin section so I had to deactivate…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't save general setting, Can't use widgets", on the site WordPress Support Forums:
    I use Google Chrome.

    3 years ago

  • Created a topic, Can't save general setting, Can't use widgets, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Social publisher won't publish to page", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. In my case, the plugin sends me this message: 'Failed…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Shortcode Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I placed the shortcode in a page.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Shortcode Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I remember turning off certain features of Jetpack plugin like the Comments, Subscriptions,Post by Email,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Shortcode Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I did nothing, absolutely nothing. This is surprising...I'll try ti find out what happened.

    3 years ago

  • Created a topic, %%sitename%% not working in post titles, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Shortcode Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    The form is simply not appearing. I can set everything in the dashboard area by…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Shortcode Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Here is the screenshot http://i2.wp.com/www.entmania.com/wp-content/uploads/2013/05/screenshot.jpg That's the way I usually place shortcodes.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Shortcode Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I used the shortcode [djd-site-post] as was instructed. Isn't it the right shortcode?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Gallery is showing blurred images", on the site WordPress Support Forums:

    3 years ago

  • Created a topic, Shortcode Not Working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Gallery is showing blurred images, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "plugin 1.0.0 does not work in wp 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem...had to deactivate it for the mean time. Please we need the plugin to…

    3 years ago