WordPress.org

Profiles

Nu Eranet

Profile picture of Nu Eranet
  • Member Since: May 17th, 2013
  • Canada
  • www.nueranet.com
  • NuEranet
  • @nueranet on WordPress.org
  • Find me on:

Interests

WordPress Site Development

  • Posted a reply to "Warning: ini_get_all() has been disabled for security reasons", on the site WordPress Support Forums:
    Hi all getting the same error ... hope they fix this soon. I can not…

    1 week ago

  • Created a topic, Keep Getting a Fatal Error is there a solution?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "URL's Not Resolving", on the site WordPress Support Forums:
    Well I have to say that I am really disappoint that this issue is still…

    8 months ago

  • Posted a reply to "URL's Not Resolving", on the site WordPress Support Forums:
    Well would so love this issue to be fixed as we really loved this plugin…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Hide the ads following the video", on the site WordPress Support Forums:
    Is this plugin abandoned? :)

    9 months ago

  • Posted a reply to "URL's Not Resolving", on the site WordPress Support Forums:
    Could the developer do a video demonstration of what he means of a manual search…

    9 months ago

  • Posted a reply to "URL's Not Resolving", on the site WordPress Support Forums:
    Well as someone who had been using this plugin for almost since it's launch I…

    9 months ago

  • Posted a reply to "URL's Not Resolving", on the site WordPress Support Forums:
    Just curious if the developer of the plugin is soon going to have a fix…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Unable to import backup", on the site WordPress Support Forums:
    Well after having WP Clone bite the bullet it was recommended to try your plugin…

    9 months ago

  • Posted a reply to "URL's Not Resolving", on the site WordPress Support Forums:
    Just checking if the URL issue has been fixed yet ... really hoping this gets…

    9 months ago

  • Posted a reply to "URL's Not Resolving", on the site WordPress Support Forums:
    Frankly I am really surprise this is not fix yet. I would ask the author…

    9 months ago

  • Posted a reply to "error on backup v2.2", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks looking forward to the fix. :)

    9 months ago

  • Posted a reply to "URL's Not Resolving", on the site WordPress Support Forums:
    As much as we don't want to if this is not fixed soon we will…

    9 months ago

  • Posted a reply to "URL's Not Resolving", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.secret-garden.nueranet.com/ Here is an example of the issue all links point to the source site.

    9 months ago

  • Posted a reply to "error on backup v2.2", on the site WordPress Support Forums:
    Well wp clone is still not working just did a fresh install and ran the…

    9 months ago

  • Posted a reply to "URL's Not Resolving", on the site WordPress Support Forums:
    I would think this is the kind of error that would merit a quick fix…

    9 months ago

  • Created a topic, Clone Showing Wrong Links, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Very Dependable, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Warning Mysql", on the site WordPress Support Forums:
    Ok updated the plugin now it works but the current clones do not show up…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Warning Mysql", on the site WordPress Support Forums:
    Hi guys all the sites we have are giving the same error as well and…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Login Logo Displays But Need To Hide Text Logo", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there yes remove it from where? Where is the style sheet located?

    2 years ago

  • Created a topic, Login Logo Displays But Need To Hide Text Logo, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Customizr & WooCommerce, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Colors", on the site WordPress Support Forums:
    Hi yes I having the same issue the text is whitish and hard to see.…

    3 years ago