WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 27th, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to incompatible file type, on the site WordPress.org Forums:
    after testing, the problems seems to be relative to some JPG files. I open it…

    3 months ago

  • Created a topic, incompatible file type, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, because I have a blank thumbnail in admin dashboar…

    3 months ago

  • Posted a reply to GT Metrix “Serve resources from a consistent URL”, on the site WordPress.org Forums:
    I agree. They know the FontAwesome have to be updated & upgraded to manage v5.

    5 months ago

  • Created a topic, le Graal de tout webmaster WordPress, on the site WordPress.org Forums:
    Je viens de découvrir cet outil grâce à un article …

    5 months ago

  • Posted a reply to GTMetrix Speed issues, on the site WordPress.org Forums:
    for my previous blog, I'm using Hestia Free and I was able to get a…

    7 months ago

  • Posted a reply to Last upaded post KB not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Support has answered and updated the KB. Yeah :)

    9 months ago

  • Created a topic, Last upaded post KB not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this KB is not working anymore. The new single.ph…

    9 months ago

  • Created a topic, Indispensable, on the site WordPress.org Forums:
    Un "Must-have".

    12 months ago

  • Posted a reply to image thumbnails lost, on the site WordPress.org Forums:
    for one of the problem : yes (thumbnails lost) for the other (image not reflecting…

    1 year ago

  • Posted a reply to image thumbnails lost, on the site WordPress.org Forums:
    hi, I've changed my server but I have changed the DNS, so url is not…

    1 year ago

  • Created a topic, image thumbnails lost, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, we've changed our server since a few days and we h…

    1 year ago

  • Posted a reply to Shipping price, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I'll have a look at it now :)

    1 year ago

  • Created a topic, Shipping price, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm pretty new in WooCommerce but I already love …

    1 year ago

  • Posted a reply to [Bug] French word containing ‘and’, on the site WordPress.org Forums:
    hi, strange this. all is ok now... I'll keep on eye on it and open…

    1 year ago

  • Created a topic, [Bug] French word containing ‘and’, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm making my first steps with Yoast SEO. In the m…

    1 year ago

  • Created a topic, [IIS] Multiple INDEPENDANT WordPress sites, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, On my IIS, I have 2 websites : - Old HTML website…

    1 year ago

  • Posted a reply to Add media button not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, you were right. ALL was the solution. The problem was from WordFence but why…

    2 years ago

  • Created a topic, Add media button not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm going crazy. I cannot add an image to an arti…

    2 years ago

  • Posted a reply to Working together, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the answer. It looks like an heavy solution for a simple needs. The…

    2 years ago

  • Created a topic, Working together, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I can consider myself as oldschool for website. S…

    2 years ago

  • Created a topic, Good theme & nice support, on the site WordPress.org Forums:
    All is working well and support is very reactive when …

    2 years ago

  • Posted a reply to Permalink not working in all cases, on the site WordPress.org Forums:
    I followed this article to solve the problem :

    2 years ago

  • Posted a reply to Permalink not working in all cases, on the site WordPress.org Forums:
    Aïe. but it seems some images cannot be displayed (but I've checked the URL, it's…

    2 years ago

  • Posted a reply to Permalink not working in all cases, on the site WordPress.org Forums:
    GREAT :) it works now. many thanks. (using IIS seems to be a difficult path…

    2 years ago

  • Posted a reply to Permalink not working in all cases, on the site WordPress.org Forums:
    Even if I use predefined settings (except 'Simple') I have the same problem. I'm under…

    2 years ago

  • Created a topic, Permalink not working in all cases, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I need to change all permalink format. Some works,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Admin not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    I'm on the way, a PHP problem with path to new version not applied. (This…

    2 years ago

  • Posted a reply to Admin not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    I've switched to Twenty Sixteen theme. same problem :/

    2 years ago

  • Created a topic, Admin not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've done a mistake and each try is worst than pr…

    2 years ago

  • Created a topic, Mixed content warning on WordPress.org, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I ran GravityScan on my website which links to ht…

    2 years ago