WordPress.org

Profiles

nocotytato

Profile picture of nocotytato
  • Member Since: May 4th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Do I really need the APP permissions? FB rejected them", on the site WordPress Support Forums:
    On an old blog it still works fine (never requested any permissions). On a new…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Do I really need the APP permissions? FB rejected them", on the site WordPress Support Forums:
    bikebogota, any success? I have still the same issue...

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Not longer working - FB rejects access", on the site WordPress Support Forums:
    Invalid Scopes: read_stream. This message is only shown to developers. Users of your app will…

    3 weeks ago

  • Created a topic, [Error occured at line 590], on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Something has changed with WP v3.5 ?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Strange problem...", on the site WordPress Support Forums:
    Sure. For the moment it's still working fine ;-)

    3 years ago

  • Posted a reply to "Strange problem...", on the site WordPress Support Forums:
    Incredibile... ;-) I backed up tables (I do a full backup of DB every day,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Strange problem...", on the site WordPress Support Forums:
    Just the two tables? Sure I'll do this evening and let you know ;-)

    3 years ago

  • Posted a reply to "Strange problem...", on the site WordPress Support Forums:
    Post Scriptum. The other site (the smaller) is quite new and there's no reason to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Strange problem...", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that's right. However, it works like you see becouse I made some midifications to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Strange problem...", on the site WordPress Support Forums:
    Sure, The bigger one is http://nocotytato.org.pl The smaller one is http://mateusz24.eu How can I help…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Strange problem...", on the site WordPress Support Forums:
    Sure ;-) postnumber,cntaccess,dp_date in wp_top_ten_daily postnumber,cntaccess in wp_top_ten exactly the same as on the other…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Strange problem...", on the site WordPress Support Forums:
    SO it's OK on the small site. On the bigger one something went wrong. What…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Strange problem...", on the site WordPress Support Forums:
    In my new site it's one record per post in the total table and one…

    3 years ago

  • Created a topic, Strange problem..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Contact Forms] dynamic destination email for a form", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure if anybody reads that forum... Except us ;-)

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything", on the site WordPress Support Forums:
    For me it great. It works perfectly, addthis and sidebarTabs as well. You can see…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything", on the site WordPress Support Forums:
    Sure. Just give me please few minutes...

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Facebook Fanbox (with CSS Support)] This is wonderfull plugin!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything", on the site WordPress Support Forums:
    Of course I did rate and comment ;-) I've got one more question. Could you…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP YouTube Lyte] Wonderfull! The author of this plugin helped me so fast and solved my prob, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything", on the site WordPress Support Forums:
    Wonderfull! This solved really both (really weird) problems - with addthis and with sidebarTabs. Both…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything", on the site WordPress Support Forums:
    Of course id did uninstall it. I just checked now, if there's any interference between…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything", on the site WordPress Support Forums:
    And one more funny testing result... Since few day I tried to use the Backup…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] How to make it working?", on the site WordPress Support Forums:
    And, by the way... I'm not using w3 total cache. I'm trying to use it...

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: W3 Total Cache] How to make it working?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] How to make it working?", on the site WordPress Support Forums:
    Yep... Sorry... Don't know, what to say... I had some problems with super cache as…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] How to make it working?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I tried again the w3 total cache. It doesn't work for me. I got…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything", on the site WordPress Support Forums:
    appendix... It seems, that after removing the nk.pl stuff, on pages with youtube lyte addthis…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I did some tersting as well this bight. I tried to switch off some…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything", on the site WordPress Support Forums:
    thanks in advance ;-)

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything", on the site WordPress Support Forums:
    The funny thing is, that in FF IE Tab I can see the movie on…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything", on the site WordPress Support Forums:
    On your page this works fine. Could you go to the page on my blog?…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, it doesn't work in FireFox 11.0 (2 or 3 days ago it worked, there…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP YouTube Lyte] Since few days it simply doesn't show anything, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Content Scheduler] scheduled action per post, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Custom Contact Forms] dynamic destination email for a form, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, likebot crashed, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WPaudio MP3 Player] WPaudio simpkle doesn't do anything., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BackWPup] Scheduled backups completed but shows as still running", on the site WordPress Support Forums:
    There's one more strange thing... sometimes i get two or more logs for one job.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BackWPup] Scheduled backups completed but shows as still running", on the site WordPress Support Forums:
    OK, the job was just stopped because of long execution time, I think. After i…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BackWPup] Scheduled backups completed but shows as still running", on the site WordPress Support Forums:
    I have exactly the same behaviour... How can I stop the running job?

    4 years ago