WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: May 2nd, 2008
  • @nmarques on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, I can not see my post, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to Upload Images - Impossible, on the site WordPress Support Forums:
    I could solve this problem by changing the permission. I really don't understand how a…

    9 years ago

  • Created a topic, I can't post, need help urgently!, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to Auto save creating multiple drafts, on the site WordPress Support Forums:
    you are very lucky... I have the same problem. The save button keeps working automatically…

    9 years ago

  • Posted a reply to Autosave in post area breaks layout, on the site WordPress Support Forums:
    My friend, seems like we are the only ones with this problem, yesterday I could…

    9 years ago

  • Posted a reply to WordPress 2.5.1 Still can't upload images, on the site WordPress Support Forums:
    Guys one more here I can't post picture as well sometimes I can't even post…

    9 years ago

  • Posted a reply to Autosave in post area breaks layout, on the site WordPress Support Forums:
    I will be searching, if I find something I will post, but I hope you…

    9 years ago

  • Posted a reply to Autosave in post area breaks layout, on the site WordPress Support Forums:
    Paul, thanks to explain in a good English the problem I have. I have been…

    9 years ago

  • Posted a reply to Lost post after save or publish it. What´s wrong?, on the site WordPress Support Forums:
    you are not the only one! I have been searching for a soution...

    9 years ago

  • Posted a reply to Problem 2.5.1 post_new.php and post.php, on the site WordPress Support Forums:
    Hi guys, I have the same problem, it is destroy the post, it keeps saving…

    9 years ago

  • Posted a reply to Incessant autosave., on the site WordPress Support Forums:
    Guys I have the same problem, I already reinstalled the 2.5.1 version and nothing. I…

    9 years ago