WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 15th, 2020
  • Find me on:
  • Created a topic, Great Translation Plugin and a excellent support, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin is fast, reliable and if you don't like a t…

    2 months ago

  • Created a topic, Automatic Translation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, my website has been automatically translated by t…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mobile content isn’t displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @giuse The beta version runs perfectly! Thanks a lot for giving me access to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mobile content isn’t displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @giuse sound like a classic win-win situation! The file is currently uploading to WeTransfer,…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mobile content isn’t displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @giuse I installed the "Freesoul Deactivate Plugin" and even if I disable all plugins…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mobile content isn’t displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @giuse the testing page https://test.idsgmbh.com/de/specific-content-for-mobile-test-page/ has been created without KingComposer or any kind of…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mobile content isn’t displayed, on the site WordPress.org Forums:
    HI @giuse so I "recreated" the Rollout page without Elementor, but the Problem still exists,…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mobile content isn’t displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @giuse I actually only need KingComposer for the Rollout page. There were some features…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mobile content isn’t displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @giuse Your explanation was good and I don't want the same content displayed as…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mobile content isn’t displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @giuse the page I created is working fine: https://test.idsgmbh.com/de/specific-content-for-mobile-test-page/ So there's probably some issue…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mobile content isn’t displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @giuse, I got the part with the -mobile/ now, thank you! But I unfortunately…

    2 months ago

  • Created a topic, Mobile content isn’t displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I were able to create a mobile version of the "Ro…

    2 months ago

  • Posted a reply to I need help identifiyng the correct elements, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @takanakui thank you so much for your support, highly appreciated! I were able to…

    3 months ago

  • Created a topic, I need help identifiyng the correct elements, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I need some help to identify the correct elements…

    3 months ago