WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 11th, 2020
  • Find me on:
  • Posted a reply to Loading Issue with Barba.js, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks so much again! Just left a review :) Have a great day!

    3 months ago

  • Created a topic, Great plugin and amazing support!, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin works so well and has fantastic support! H…

    3 months ago

  • Posted a reply to Loading Issue with Barba.js, on the site WordPress.org Forums:
    It works! Thank you so much! I also needed to add "next" so the barba…

    3 months ago

  • Posted a reply to Loading Issue with Barba.js, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks so much for all your help! I really appreciate it! I'm still getting the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Loading Issue with Barba.js, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I'll try that then. Thanks! Is it possible to add a class to this…

    3 months ago

  • Posted a reply to Loading Issue with Barba.js, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Just updated and tried in a private window. I'm still getting the grey box…

    3 months ago

  • Posted a reply to Loading Issue with Barba.js, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I was actually just looking at that same thread! I just updated to the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Loading Issue with Barba.js, on the site WordPress.org Forums:
    Hmmm, my understanding is that barba.js turns the whole site into a single page application.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Loading Issue with Barba.js, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thanks for the tip. I added it in, but now I'm getting the grey…

    3 months ago

  • Posted a reply to Loading Issue with Barba.js, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Deip, I removed the reloading, and checked the console. I'm not getting any errors,…

    3 months ago

  • Posted a reply to Loading Issue with Barba.js, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Deip, I'm using barba.js which uses pjax. Hmmm, I can still replicate the issue.…

    3 months ago

  • Created a topic, Loading Issue with Barba.js, on the site WordPress.org Forums:
    I’m having a pretty specific issue getting my embedded…

    3 months ago