WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 26th, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to Subdivisions tab missing Singapore & rogue map marker, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Enrico, 1. If I remove all the markers and just go with the shaded…

    1 month ago

  • Created a topic, Subdivisions tab missing Singapore & rogue map marker, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have a couple of new problems with my map and p…

    2 months ago

  • Posted a reply to RVM not clickable on mobile device, on the site WordPress.org Forums:
    Further to the above, the actual marker on mobile devices are harder to click. Is…

    2 months ago

  • Posted a reply to RVM not clickable on mobile device, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thanks for the info and following that up for me. Cheers, Nilla

    2 months ago

  • Posted a reply to Drop-down menu displays different in tablet, on the site WordPress.org Forums:
    Many thanks, I will check all that info out.

    2 months ago

  • Posted a reply to RVM not clickable on mobile device, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Enrico, Sorry, it's an iPad Mini 4 Thanks

    2 months ago

  • Created a topic, Drop-down menu displays different in tablet, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Great Contact form! Just testing my newly launch…

    2 months ago

  • Created a topic, RVM not clickable on mobile device, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Testing my site across all devices. The map is cl…

    2 months ago

  • Posted a reply to RVM Global Settings callback warning, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Enrico, Many thanks, the warning is gone after the update :)

    2 months ago

  • Posted a reply to Not accepting relative URL: ../, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The relative link still doesn't work. My site is live now and I'm sorting…

    2 months ago

  • Created a topic, RVM Global Settings callback warning, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Just transferred my site to a new host yesterday …

    2 months ago

  • Posted a reply to Recent Update Really Simple SSL, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same issue. Installed the Really Simple SSL plugin then activated it and…

    2 months ago

  • Posted a reply to Undefined offset Error following RVM update, on the site WordPress.org Forums:
    You're wonderful! Many thanks - all fixed now. Have a great weekend. :-)

    3 months ago

  • Posted a reply to Undefined offset Error following RVM update, on the site WordPress.org Forums:
    Actually, scrolling down the very long pages there are too many lines where this error…

    3 months ago

  • Posted a reply to Undefined offset Error following RVM update, on the site WordPress.org Forums:
    Just did an update to 5.6.5 and refreshed, but a different error displays: Notice: Undefined…

    3 months ago

  • Created a topic, Undefined offset Error following RVM update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Just updated RVM and refreshed to this display. "…

    3 months ago

  • Posted a reply to Not accepting relative URL: ../, on the site WordPress.org Forums:
    An update, I still can't resolve the Relative link issue in RVM. Themify (my theme)…

    4 months ago

  • Posted a reply to Differing Chrome/Safari behaviours when clicking map marker, on the site WordPress.org Forums:
    Fantastic that fixed the problem! What a simple fix, I dint' even think of this...…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not accepting relative URL: ../, on the site WordPress.org Forums:
    Ciao Enrico Many thanks for getting back to me, I tried that variation as well,…

    4 months ago

  • Created a topic, Not accepting relative URL: ../, on the site WordPress.org Forums:
    I'm working on a temporary InMotion URL. Initially, th…

    4 months ago

  • Created a topic, Differing Chrome/Safari behaviours when clicking map marker, on the site WordPress.org Forums:
    Clicking a map marker (eg Australia) in Safari display…

    4 months ago

  • Created a topic, Great plug-in!, on the site WordPress.org Forums:
    Love this plug-in! Very easy to use and great support …

    4 months ago

  • Posted a reply to RVM: duplicate country label when linked to co-ord, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Enrico, Many thanks for getting back to me with the link. I notice that…

    5 months ago

  • Created a topic, RVM: duplicate country label when linked to co-ord, on the site WordPress.org Forums:
    Love RVM - great plugin! Have a question though... On…

    5 months ago

  • Posted a reply to Can’t change Subdivisions Hover Colour, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Yes, I changed the hover now as same as the background. So, then I…

    9 months ago

  • Posted a reply to Can’t change Subdivisions Hover Colour, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Enrico, You can check it out now as I've disabled the Maintenance Mode page:…

    9 months ago

  • Created a topic, Can’t change Subdivisions Hover Colour, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, great plug-in! I've changed my subdivision hover c…

    9 months ago

  • Posted a reply to Can’t Upload Files That Have Same Name As Before, on the site WordPress.org Forums:
    No and as you can see here, no one offered a solution. I had to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Crashed my site, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!

    1 year ago

  • Posted a reply to Crashed my site, on the site WordPress.org Forums:
    Which paypal express plugin have you installed?

    1 year ago

  • Posted a reply to Crashed my site, on the site WordPress.org Forums:
    I've had to disable the WooCommerce gateway plugin and restore to my backup before updating…

    1 year ago

  • Posted a reply to Crashed my site, on the site WordPress.org Forums:
    The Gateway plugin update also crashed my site today with this error: Warning: require_once(/home/nillas5/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-gateway-paypal-express-checkout/includes/class-wc-gateway-ppec-with-paypal-credit.php): failed…

    1 year ago

  • Created a topic, Contact Form DB: Sender’s email not captured, on the site WordPress.org Forums:
    My Contact Form DB displays a column for [Senders-emai…

    1 year ago

  • Posted a reply to Contact Form DB: Sender’s email not captured, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks and sorry Takayuki, thought I was posting on the correct forum.

    1 year ago

  • Created a topic, Contact Form DB: Sender’s email not captured, on the site WordPress.org Forums:
    My Contact Form DB displays a column for [Senders-emai…

    1 year ago

  • Posted a reply to Stop WP compressing images to 90% on upload to Media Library, on the site WordPress.org Forums:
    Cool, thanks again. I have another image file problem but I started another thread for…

    1 year ago

  • Posted a reply to Stop WP compressing images to 90% on upload to Media Library, on the site WordPress.org Forums:
    Fantastic! Thanks for clearing that up for me...I need to digest some of it now…

    1 year ago

  • Posted a reply to Stop WP compressing images to 90% on upload to Media Library, on the site WordPress.org Forums:
    Also, I just noticed that in the uploads folder there are another 6 duplicated files…

    1 year ago

  • Posted a reply to Stop WP compressing images to 90% on upload to Media Library, on the site WordPress.org Forums:
    Many thanks @Otto42. As an example, I've checked /wp-content/uploads and my file is 5MB, however…

    1 year ago

  • Posted a reply to Stop WP compressing images to 90% on upload to Media Library, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @sterndata and for the link. If it doesn't, can you explain why my…

    1 year ago

  • Posted a reply to Can’t Upload Files That Have Same Name As Before, on the site WordPress.org Forums:
    I have a similar problem to this: 1. I deleted the jpg. 2. Upload an…

    1 year ago

  • Created a topic, Stop WP compressing images to 90% on uploading to Media Library, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, 1. Is there a way to stop my images being comp…

    1 year ago

  • Posted a reply to RVM: Map disappears when Themify builder enabled, on the site WordPress.org Forums:
    No errors just this odd behaviour.

    2 years ago

  • Created a topic, RVM: Map disappears when Themify builder enabled, on the site WordPress.org Forums:
    I have this strange thing happening with the RVM-plugi…

    2 years ago

  • Posted a reply to Reduce size of marker, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Enrico, Thanks for getting back to me but I'd really like slightly smaller markers,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Country markers, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, will try thanks. I'm using Themify's Ultra theme and having this problem with the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Antarctic and ocean names missing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Enrico, The Antarctic is a land mass and a continent, so should be in…

    2 years ago

  • Posted a reply to Will this plug-in reduce image for display but retain all originals?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Takis, Thank you for the info. a) I'm not selling digital downloads but working…

    2 years ago

  • Created a topic, Nav bar displays incorrectly after WordPress update, on the site WordPress.org Forums:
    Updated to WP 4.8 and this changed my Nav bar and logo…

    2 years ago

  • Posted a reply to Responsive photo gallery with optimisation, on the site WordPress.org Forums:
    Forgot to add, I would like sharing options once thumbnail is clicked and image is…

    2 years ago