WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 29th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to With Selected Countries saved issue, on the site WordPress.org Forums:
    With your latest update v2.1, you removed the General tab option for all variable/variation products.…

    6 months ago

  • Posted a reply to With Selected Countries saved issue, on the site WordPress.org Forums:
    Yip thanks I got it don manually. Will test it later and report if any…

    6 months ago

  • Posted a reply to With Selected Countries saved issue, on the site WordPress.org Forums:
    Ok I see I still have v2.0. Not sure when v2.1 will auto update here…

    6 months ago

  • Posted a reply to With Selected Countries saved issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. When will you release this new update?

    6 months ago

  • Posted a reply to With Selected Countries saved issue, on the site WordPress.org Forums:
    I cannot add screenshots to this support ticket. Not allowed. I think I found the…

    6 months ago

  • Created a topic, With Selected Countries saved issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Zorem Been trying this plugin for a while now. …

    6 months ago

  • Posted a reply to Not working correctly from wp back end, on the site WordPress.org Forums:
    My chrome was messing up the geo location. Apology. All working fine now again.

    6 months ago

  • Created a topic, Not working correctly from wp back end, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Nice plugin. Some problem here it seems. From t…

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 2.1.4 messed up, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks that did the trick. All good now. Thanks for your great support here.

    7 months ago

  • Posted a reply to Version 2.1.4 messed up, on the site WordPress.org Forums:
    Ok got it now. I made the update. No change in this layout. Still messed…

    7 months ago

  • Posted a reply to Version 2.1.4 messed up, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Predrag I checked for this update just now. About 30 minutes since you notified…

    7 months ago

  • Created a topic, Version 2.1.4 messed up, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Your latest update Version 2.1.4 , looks all mes…

    7 months ago

  • Created a topic, All return “not available”!, on the site WordPress.org Forums:
    Please check your plugin returns all searches as "not …

    9 months ago

  • Created a topic, Latest Elementor 4.5.6 update conflicting with Sliced Invoices, on the site WordPress.org Forums:
    The most recent updates by Elementor (4.5.6 onwards), …

    11 months ago

  • Posted a reply to Version 2.5.6 /2.5.7 not working with PODS Custom Content plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Probable plugin conflicts it seems. Will have to troubleshoot all of them again.

    11 months ago

  • Created a topic, Version 2.5.6 /2.5.7 not working with PODS Custom Content plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Support at Elementor After your most recent upd…

    11 months ago

  • Posted a reply to Elementor editor not loading after updating to 2.5.7, on the site WordPress.org Forums:
    Seems the only option I have is to roll back to 2.4.7 or disable my…

    11 months ago

  • Posted a reply to 2.5.6 It is not possible to create a new elementor page in the editor., on the site WordPress.org Forums:
    Odd indeed. I do have the option to edit in elementor on the pages list…

    11 months ago

  • Posted a reply to 2.5.6 It is not possible to create a new elementor page in the editor., on the site WordPress.org Forums:
    Hello ArielK I updated to this 2.5.7 patch. Still the same problem persists. No change.

    11 months ago

  • Posted a reply to 2.5.6 It is not possible to create a new elementor page in the editor., on the site WordPress.org Forums:
    Yes on my end PODS is giving me the problem. Maybe on your system another…

    11 months ago

  • Posted a reply to 2.5.6 It is not possible to create a new elementor page in the editor., on the site WordPress.org Forums:
    If you disable pods, elementor seems to work again.

    11 months ago

  • Posted a reply to 2.5.6 It is not possible to create a new elementor page in the editor., on the site WordPress.org Forums:
    Yes the most recent update broke the pods plugin it seems. Seems an elementor issue…

    11 months ago

  • Created a topic, Very useful indeed., on the site WordPress.org Forums:
    Thanks very much!

    11 months ago

  • Posted a reply to Mailchimp integration and multi site, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Amit I changed this as you suggested. Still not working. I will for now…

    11 months ago

  • Created a topic, Mailchimp integration and multi site, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Support I use wpocean on my multi site. The prim…

    11 months ago

  • Posted a reply to Latest updated of WordPress 5.1 error, on the site WordPress.org Forums:
    I believe the issue is that if you add html code with a attribute, the…

    11 months ago

  • Created a topic, Latest updated of WordPress 5.1 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Support This is a great forms plugin and it wor…

    11 months ago

  • Created a topic, Excellent plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Enjoy working on it!

    11 months ago

  • Created a topic, Date Drop Down Display, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Support Great plugin thanks. On you free version…

    12 months ago

  • Posted a reply to Unable to add comments to frontend, on the site WordPress.org Forums:
    Hello upstream Has this issues actually been resolved till date? I downloaded your plugin just…

    12 months ago

  • Created a topic, Create New Customer link not working, on the site WordPress.org Forums:
    Please check this link also not working: ..../wp-admi…

    1 year ago

  • Created a topic, Very good ads plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks team. Great support aswell.

    2 years ago

  • Created a new ticket, #2659, in Plugins Trac:
    Plugin does not show on wordpress?

    2 years ago

  • Created a topic, Good Job, on the site WordPress.org Forums:
    Works 100%

    2 years ago

  • Posted a reply to attachments attaching but unviewable, on the site WordPress.org Forums:
    Julien you mind assisting here. We are testing your plugin. Cannot view any attachments from…

    3 years ago

  • Posted a reply to attachments attaching but unviewable, on the site WordPress.org Forums:
    Has anyone resolves this issue yet. Am having the very same experience this end with…

    3 years ago