WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

nicoleb

Profile picture of nicoleb
  • Member Since: June 1st, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, Does not work when using Add on Domains, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Setting up the facebook app", on the site WordPress Support Forums:
    Found this helpful explanation for how to deal with that issue. http://stackoverflow.com/questions/20995137/how-to-create-app-in-facebook

    6 months ago

  • Created a topic, Plugin does not appear to be supported any longer, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Header image no longer showing", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to be fixed.

    8 months ago

  • Created a topic, Header image no longer showing, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Center the Feature Image, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Two places color isn't updated to my choices, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Beautiful layout across all platforms and excellent customer service, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Do not display Title in header", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you!

    9 months ago

  • Posted a reply to "Do not display Title in header", on the site WordPress Support Forums:
    That didn't seem to work but I changed it to font: 0em and that worked.…

    9 months ago

  • Created a topic, Do not display Title in header, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Remove place holder for logo in Primary Navigation area", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! After playing around with it, I found the right combination.

    9 months ago

  • Posted a reply to "Remove place holder for logo in Primary Navigation area", on the site WordPress Support Forums:
    OK, after playing around with the site some more, I have figured out how to…

    9 months ago

  • Created a topic, Remove place holder for logo in Primary Navigation area, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Update not allowing me to left or right align images with wrapped text", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue. I messed with the CSS for a long time…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Theme: Allure] Can't middle align text after image", on the site WordPress Support Forums:
    http://lifesystemorganizer.com/go/goal-achievement-2014/ Not exactly. Allure is a foundation theme. The child theme is October. http://ithemes.com/purchase/october/

    1 year ago

  • Created a topic, [Theme: Allure] Can't middle align text after image, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site stats not showing Top Posts & Pages titles", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that's the one. But it stopped happening once I updated my wordpress version so…

    1 year ago

  • Created a topic, Comment form returning error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Titles not displaying in Jetpack Site Stats, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site stats not showing Top Posts & Pages titles", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I found the plugin that is interfering with this. It is the Landing Pages…

    1 year ago

  • Created a topic, Comment form returning error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Site stats not showing Top Posts & Pages titles, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site stats not showing Top Posts & Pages titles", on the site WordPress Support Forums:
    I think it's just the one that comes standard. Maybe JetPack?

    1 year ago

  • Created a topic, Site stats not showing Top Posts & Pages titles, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "vSlider 5.0 is awesome", on the site WordPress Support Forums:
    Ditto aundc.

    2 years ago

  • Created a topic, No longer works, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Good plugin, bad support, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Love this program, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Good plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Theme: Constructor] Changing CSS for body of post/pages but not comments or sidebars, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] Description is adding Tweet Tweet to the text", on the site WordPress Support Forums:
    I've also noted that it will pull extra text from plugins that add content to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] Description is adding Tweet Tweet to the text", on the site WordPress Support Forums:
    OH THANK YOU! That's what it was!

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Facebook Connect] Description is adding Tweet Tweet to the text, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Doesn't display player", on the site WordPress Support Forums:
    No, it still doesn't work. Even after adding it properly using the Audio widget (which…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Doesn't display player", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using Constructor and simply putting the audio tag in the text widget on the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Doesn't display player", on the site WordPress Support Forums:
    I did. I'm using the base player just fine.

    4 years ago

  • Created a topic, Doesn't display player, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago