WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 3rd, 2015
  • Find me on:
  • Posted a reply to Question about valid indexed url in sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Fixed.. Just a delay from Google.

    2 days ago

  • Posted a reply to Question about valid indexed url in sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    ...when testing a url in search console it says that is indexed. When re-test and…

    5 days ago

  • Created a topic, Question about valid indexed url in sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, last days checking Search Console, i can see that …

    6 days ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @vmarko. Back again with news. Of course issue appeared oe day after. I tried…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @vmarko . Your answers mean a lot to me and i really appreciate your…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    @vmarko Marko, one more question... is there a posibility to help if exclude from minify…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    @vmarko Hi Marko. Back again with my issue. Still the same. I've tried all your…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @vmarko and thank u very much for your efforts to my problem. Ι post…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @vmarko and thank u for your answer. I can confirm that disabling Page Cache,…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    Also i can see that new version fixed: Browser Cache: Query string was not added…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    @vmarko Hello Marko. Disabling Page Cache and after 40 hours all seems OK, so something…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    @vmarko Hi Marko. First step disabling totally browser cache failed. Again the same issue after…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    Thank u. I will let u know tomorrow

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    If it helps, your test 11 hours ago in home page had no issue https://gym-vasil.lef.sch.gr/…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    The server is in Greek School Network, Apache with Nginx in plesk environment I can…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    The gzip in Browser cache is enabled only in html-xml and media & others. In…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    Thank u @vmarko. I've followed your steps and in section Browser -cs & js all…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    It's about 24 hours that take to get the issue again. If i update the…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    @vmarko Marko please check this page https://gym-vasil.lef.sch.gr/2020-2021-menoume-asfaleis/ the carousels have more than 10 posts

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    @vmarko Yes Marko now works fine cause i've updated browser media query string and i've…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    tested this morning, need to update media query string in browser cache and extra Ctrl+F5…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    @vmarko Good morning Marko. Unfortunately the problem still appears although set your suggestions. Please help…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    @vmarko Marko thank u very much for your time. I've just set up w3 with…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    also can i exclude the carousel.js from caching in browser? Thanks again for your support

    4 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    Thank u @vmarko. I've done this yesterday and need to do this everyday as the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    Last summer when the issue appeared all had to do with The Post Carousel JS…

    4 weeks ago

  • Created a topic, W3 settings to update .js, on the site WordPress.org Forums:
    @vmarko Hi Marko. I'll be grateful if u please take a …

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Moving from http to https, on the site WordPress.org Forums:
    @wpsmort one more question... After moving to https and adding a new property in GSC…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Moving from http to https, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot for your answer!

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Help with users Browser Cache, on the site WordPress.org Forums:
    @vmarko Thank u Marko for your fast response. The issue appears only to those who…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Help with users Browser Cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, and thank u for your great plugin. I want your …

    4 weeks ago

  • Created a topic, Moving from http to https, on the site WordPress.org Forums:
    Hello and thank you for your fantastic plugin. I've ju…

    1 month ago

  • Posted a reply to Centering the blog title, on the site WordPress.org Forums:
    hi, please post your website link, ...and wait for @evgenyviner. I'm sure he will help

    2 months ago

  • Posted a reply to Post carousel target link, on the site WordPress.org Forums:
    Thank u Andrew. You, the Site Origin Team are the real supporters here. We just…

    3 months ago

  • Created a topic, Post carousel target link, on the site WordPress.org Forums:
    @misplon Hello Andrew! i am trying to set links to ope…

    3 months ago

  • Posted a reply to Post carousel navi buttons, on the site WordPress.org Forums:
    @alexgso Thank u Alex. Now i can understand it why this happens in some old…

    3 months ago

  • Posted a reply to Post carousel navi buttons, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Andrew for the info. In my laptop (an old one with max 1366px horizontal…

    3 months ago

  • Posted a reply to Post carousel navi buttons, on the site WordPress.org Forums:
    Hmmm... i found whats wrong. If i resize my browser in desktop, make it smaller,…

    3 months ago

  • Posted a reply to Post carousel navi buttons, on the site WordPress.org Forums:
    @misplon Hello Andrew. One question... After updating with beta version, in my desktop pc Every…

    3 months ago

  • Posted a reply to Post carousel navi buttons, on the site WordPress.org Forums:
    @misplon Thank u Andrew. It works!!!

    3 months ago

  • Posted a reply to Post carousel navi buttons, on the site WordPress.org Forums:
    No problem, i'll wait for the fix. Thanks again for your fast response to everything!!!

    3 months ago

  • Posted a reply to Post carousel navi buttons, on the site WordPress.org Forums:
    ...but this is strange. I've turned my page back to draft and the third carousel…

    3 months ago

  • Posted a reply to Post carousel navi buttons, on the site WordPress.org Forums:
    @misplon My page was turned to draft and the preview worked but not showing. When…

    3 months ago

  • Posted a reply to Post carousel navi buttons, on the site WordPress.org Forums:
    @misplon Andrw can you add one more carousel in the page. I'm trying to add…

    3 months ago

  • Posted a reply to Post carousel navi buttons, on the site WordPress.org Forums:
    @misplon Thank u very much Andrew!

    3 months ago

  • Created a topic, Post carousel navi buttons, on the site WordPress.org Forums:
    @misplon Hi Andrew. I am having an issue with carousel…

    3 months ago

  • Posted a reply to Evolve and php 7.4, on the site WordPress.org Forums:
    Thank u @evgenyviner

    4 months ago

  • Posted a reply to Evolve and php 7.4, on the site WordPress.org Forums:
    @evgenyviner Fantastic news. Thank u Evgeny!

    4 months ago

  • Created a topic, Evolve and php 7.4, on the site WordPress.org Forums:
    @evgenyviner Hello Evgeny. After the new release i can…

    4 months ago

  • Posted a reply to Post carousel 1.17.4., on the site WordPress.org Forums:
    @misplon Ok Andrew. Thanks a lot!

    4 months ago