WordPress.org

Profiles

newzealandnz

Profile picture of newzealandnz
  • Member Since: September 4th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "plugin said my lsit ID is wrong but I triple check and it's good!", on the site WordPress Support Forums:
    I am getting this error. My youtube ID is Elite6NZ (https://www.youtube.com/user/Elite6NZ) however will not pull…

    6 days ago

  • Created a topic, Updating Photocrati 16 Updates, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "White Screen of Death. Everytime.", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem myself and it sounds like a permission error so what…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    I have been ftp deleting every time. What dir do I need to remove other…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    And instilling Cone+ I do have all the options I could not see with the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    The third account was the one I just re-ordered it on! Well I have it…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    I must have used another email address for my last order (a few months agao)…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    Payment: 223931

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    When I login to my account how do I see if I have phachase this…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    I have ordered core+ however I have already paid for this so should not need…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    The only way to get my site working again is to remove your Plugin

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    I have I'm activated all plug-ins switched wordpress themes I cook I still cannot see…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    Do apologise as I do have dyslexia and I find it very difficult explaining stuff.…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    Did you look at the link? I just updated the plugin

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    Well all was good until I did a standard upgrade. Have a look at this…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    I got it working however I must now be using the free copy how do…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    I get all this at the bottom now... N. Query Duration, ms Row Count 1…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    I think I am getting some where after I removed theme-ai1ec folder however it does…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    Add define( 'AI1EC_DEBUG', true ); were?

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    /** * Displays a template. * * @param string $name The template name * @param…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    I see Fatal error: Call to a member function render() on a non-object in /usr/wwwroot/ddehek/newzealandnz/wp-content/plugins/all-in-one-event-calendar/vendor/twig/Environment.php…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    You will see the login screen however after you put username and password in all…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    I can get the plugin to display after I activate however can not get back…

    6 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    No it did not help. I activate the plug-in and it just gives me a…

    6 months ago

  • Posted a reply to "date picker browser compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    I lie ended up not working now trying to get Contact 7 Date Tag working…

    6 months ago

  • Posted a reply to "date picker browser compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    Bugger I am having same problems and I was hoping this would be a great…

    7 months ago

  • Posted a reply to "The Plug is crashing my website", on the site WordPress Support Forums:
    Each time I remove the directory my site will start again. Good luck working on…

    7 months ago

  • Created a topic, The Plug is crashing my website, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "From our tests, we are compatible with 4.1", on the site WordPress Support Forums:
    I am using Avada theme if that helps Fatal error: Call to a member function…

    7 months ago

  • Posted a reply to "From our tests, we are compatible with 4.1", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problems and trying to find how to login to get the…

    7 months ago

  • Created a topic, My ads will not display, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Updating Plugin SendPress Pro (1/1)", on the site WordPress Support Forums:
    Look like I get that error because "Pro1 (expired)"

    10 months ago

  • Created a topic, Updating Plugin SendPress Pro (1/1), on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, URL seem invalid, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Port 2222 and no Cpannel", on the site WordPress Support Forums:
    Silly me I love WordPress!! I did a search on Port 2222 I now use…

    2 years ago

  • Created a topic, Port 2222 and no Cpannel, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Calendar not displaying since 3.5 WP upgrade", on the site WordPress Support Forums:

    3 years ago

  • Posted a reply to "Calendar not displaying since 3.5 WP upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Me to ;-( and I just got it working to! My Site

    3 years ago

  • Posted a reply to "Embedding Code and Artiss Code Embed", on the site WordPress Support Forums:
    I ended up creating a template as it seem to not load and when it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Embedding Code and Widget Logic", on the site WordPress Support Forums:
    Is the widget_content a plugin? if so were do I get that one I can't…

    3 years ago

  • Created a topic, Embedding Code and TGN Embed everything, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Embedding Code and Widget Logic, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Embedding Code and Artiss Code Embed", on the site WordPress Support Forums:
    Ops this is the link to the page http://www.ifitsolutions.co.nz/?page_id=51#

    3 years ago

  • Created a topic, Embedding Code and Artiss Code Embed, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, It added a scrolly bar to my theme, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "cannot verify "s-static.ak.facebook.com"", on the site WordPress Support Forums:
    I getting the same message! What plugin is it?

    3 years ago