WordPress.org

Profiles

netvision

Profile picture of netvision
  • Member Since: May 2nd, 2010
  • @netvision on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Permalink Structure, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, why do we have to use /%category%/%postname%.ht…

    3 days ago

  • Posted a reply to Allowed_redirect_hosts Issue, on the site WordPress.org Forums:
    I found this code but I still dont know where to put it. add_filter('allowed_redirect_hosts',function($content){ $wildcard…

    1 week ago

  • Created a topic, Allowed_redirect_hosts Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, it seems you forgot "allowed_redirect_hosts" is…

    1 week ago

  • Created a topic, Issues With Chrome Browser, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, first of all I have to say that this is a unique p…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Removing inline styles, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Some issues on a large site, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Disable Blog Title and Slogan now showing since update, on the site WordPress Support Forums:
    Both issues solved for me and just gave a 5 stars :)

    6 months ago

  • Created a topic, Great Plugin, Great Service, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Disable Blog Title and Slogan now showing since update, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, hashtags would probably work but there is an issue with custom tweet function. When…

    6 months ago

  • Posted a reply to Disable Blog Title and Slogan now showing since update, on the site WordPress Support Forums:
    I have a similar issue. I see your plugin is not working with All in…

    6 months ago

  • Posted a reply to After update tot 4.4 the standard editor has problems, on the site WordPress Support Forums:
    I dont know what SCRIPT_DEBUG does but enabling it fixed the issue. Now I'm not…

    1 year ago

  • Posted a reply to After update tot 4.4 the standard editor has problems, on the site WordPress Support Forums:
    FROM: http://codex.wordpress.org/Using_Your_Browser_to_Diagnose_JavaScript_Errors Step 2: Enable SCRIPT_DEBUG You need to turn on script debugging. Open wp-config.php…

    1 year ago

  • Posted a reply to After update tot 4.4 the standard editor has problems, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. I disabled all plugins and activated default theme, tried various…

    1 year ago

  • Posted a reply to They stop supporting after you buy the pro version, on the site WordPress Support Forums:
    So I'm a liar? You answered my pre sale questions then I purchased the pro…

    3 years ago

  • Created a topic, No support, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, They stop supporting after you buy the pro version, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Light and great plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Votes average, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Missing XML tag, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks wpsmort, I simply give up using sitemap indexes. sumonbdinfo after unchecking sitemap indexes the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Missing XML tag, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks sir.

    3 years ago

  • Posted a reply to Missing XML tag, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for my terrible English but I can't find "Post Formats" anywhere on sitemap settings.…

    3 years ago

  • Created a topic, Missing XML tag, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to I have to refresh page to see new content, on the site WordPress Support Forums:
    switched over another caching plugin, sorry.

    3 years ago

  • Created a topic, I have to refresh page to see new content, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Why do we need this 1px image?, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, resolved.

    3 years ago

  • Posted a reply to what is this madness, on the site WordPress Support Forums:
    3 months passed and no solution for this issue? I installed this plugin, it's working…

    3 years ago

  • Posted a reply to Error Message In Post, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. Everything works fine on localhost but when I installed it…

    3 years ago

  • Created a topic, Why do we need this 1px image?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: User Submitted Posts] Plugin does not work, on the site WordPress Support Forums:
    I also checked it as working with WP 3.4.2

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: User Submitted Posts] Plugin does not work, on the site WordPress Support Forums:
    Everything is working fine now, thanks.

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: User Submitted Posts] Plugin does not work, on the site WordPress Support Forums:
    The initial version was working without any problems but after update I see this error…

    4 years ago

  • Posted a reply to I am crying for help!!! please any savvy tech user here???, on the site WordPress Support Forums:
    Try to upload an original .htacces file. Sometimes that file causes issues. Also just visit…

    4 years ago

  • Created a topic, How can I use "post__not_in" with pre_get_posts?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Changed hosting providers... Lots of issues., on the site WordPress Support Forums:
    So did you check your .htaccess file (via ftp - in root folder)?. Make sure…

    5 years ago

  • Posted a reply to Changed hosting providers... Lots of issues., on the site WordPress Support Forums:
    Did you check the .htaccess file on root folder? If it's writable go to wp-admin/settings/permalinks…

    5 years ago

  • Posted a reply to Help! I made wp-content my wordpress URL! No input file specified!, on the site WordPress Support Forums:
    You can go to phpmyadmin, select your database, then click options and correct your site…

    5 years ago

  • Posted a reply to Why regular posts get indexed faster than custom post type posts?, on the site WordPress Support Forums:
    I trusted those people saying CPT is much better, then created a very big site,…

    5 years ago

  • Created a topic, Why regular posts get indexed faster than custom post type posts?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Problem with WPMU Theme Select Plugin, on the site WordPress Support Forums:
    Any idea?

    6 years ago

  • Created a topic, Problem with WPMU Theme Select Plugin, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WPMU Theme Select] "Steeling" Open source, on the site WordPress Support Forums:
    I posted a question about your plugin. I hope you are online.

    6 years ago