WordPress.org

Profiles

neotrope

  • Member Since: March 19th, 2006
  • @neotrope on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Entire site search, multiple WP installs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi this may be oddball question; but we are looking to…

    1 min ago

  • Posted a reply to error message when checking google cache via yoast, on the site WordPress.org Forums:
    Did you submit and test your sitemaps with your Google search console account?

    1 day ago

  • Posted a reply to Open Graph feature not working, on the site WordPress.org Forums:
    Did you actually check the page source for the posts to see WHAT OG data…

    1 day ago

  • Posted a reply to Getting 500 Error, on the site WordPress.org Forums:
    Do clean install of plugin. Resave permalinks. Clear transients with dbase optimizer.

    2 days ago

  • Posted a reply to Linkedin share not showing image, on the site WordPress.org Forums:
    Issue with LinkedIn. Not much you can do about it except try again later.

    2 days ago

  • Posted a reply to Term Meta – Please update to use term_meta instead of options, on the site WordPress.org Forums:
    You will want to post this to the github repo, as this forum kinda only…

    2 days ago

  • Posted a reply to Why Meta Description Does Not Change, on the site WordPress.org Forums:
    Did you resubmit your sitemaps via the search console on your Google search console account?

    4 days ago

  • Posted a reply to wordpress is very slow after last update, on the site WordPress.org Forums:
    Then either a) roll back to prior plugin and retest b) check error log on…

    4 days ago

  • Posted a reply to Existing Pages not in XML Sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    try this a) turn sitemap option on/off in Yoast panel b) change number of items…

    6 days ago

  • Posted a reply to Yoast Meta Descriptions Missing After Plugin Deletion/Install, on the site WordPress.org Forums:
    Probably good to take a peek at your MySQL dbase via PHPmyAdmin to look at…

    6 days ago

  • Posted a reply to Existing Pages not in XML Sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Did you set the options in the plugin to allow pages to be added to…

    6 days ago

  • Posted a reply to Where is Force Rewrite Titles?, on the site WordPress.org Forums:
    ON all my versions it's the big slider tab under Titles and Metas "General." If…

    6 days ago

  • Posted a reply to Yoast Adding Numbers to permalink, on the site WordPress.org Forums:
    Perhaps try this a) resave permalinks b) clear all transients with WP-Optimize or similar. I…

    6 days ago

  • Posted a reply to Redirect Chains Appearing in Pingdom, on the site WordPress.org Forums:
    If you have ad units with redirects not much you can do about that except…

    6 days ago

  • Posted a reply to CONFIGURATION WIZARD, on the site WordPress.org Forums:
    If you have a license for one site, you can't use it for another site.…

    6 days ago

  • Posted a reply to Shared Post on linkedin not showing the Image, on the site WordPress.org Forums:
    If you have open graph tags, then it's up to LinkedIn to capture images. Yoast…

    6 days ago

  • Posted a reply to Pinterest Specific Image, on the site WordPress.org Forums:
    I believe it uses the open graph data; so you can't have 2 different open…

    6 days ago

  • Posted a reply to Google is not showing what I wrote in Yoast’s pannel, on the site WordPress.org Forums:
    Did you test then resubmit your sitemaps to Google via search console account?

    6 days ago

  • Posted a reply to SEO Title Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Did you look at your actual post meta via 'view source' to see WHAT is…

    1 week ago

  • Posted a reply to Buttons as Links and Other shortcomings?, on the site WordPress.org Forums:
    Just food for thought a) buttons are not usually used for SEO as link text…

    1 week ago

  • Posted a reply to wpseo_cdn_filter works only for featured images, on the site WordPress.org Forums:
    Yoast can't control what gets loaded off CDN; that needs to be managed in your…

    1 week ago

  • Posted a reply to Fault Report: Yoast SEO and visual composer error, on the site WordPress.org Forums:
    I've only seen this happen when there are two versions of jquery being loaded; one…

    1 week ago

  • Posted a reply to ERROR 500 With tne next UPDATE, on the site WordPress.org Forums:
    See the documentation for WordPress at wordpress.org WP admin > settings > permalinks Transients are…

    1 week ago

  • Posted a reply to Fault Report: Yoast SEO and visual composer error, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like problem with your PageSpeed settings; usually best to NOT have it compress or…

    1 week ago

  • Posted a reply to Yoast OG stopped working?, on the site WordPress.org Forums:
    Check your page source to SEE if the OG data actually there or not. Best…

    1 week ago

  • Posted a reply to Yoast SEO plugin not working, on the site WordPress.org Forums:
    Working on all our sites just fine. TEST: a) check you have required version of…

    1 week ago

  • Posted a reply to Fatal error: Uncaught Error: Class ‘WPSEO_Shortlinker’, on the site WordPress.org Forums:
    Working on all our sites just fine. TEST: a) check you have required version of…

    1 week ago

  • Posted a reply to ERROR 500 With tne next UPDATE, on the site WordPress.org Forums:
    Working on all our sites just fine. TEST: a) check you have required version of…

    1 week ago

  • Posted a reply to Yoast SEO Broken MEdia Library, on the site WordPress.org Forums:
    Likely a conflict with another plugin you're using. Follow the normal debug procedures; and check…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to focus keyword doesn’t appear in the first paragraph, on the site WordPress.org Forums:
    paragraphs and headings are different things in semantic markup. Making a block of text h3…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Why can’t I find my focus keyword in my source page code?, on the site WordPress.org Forums:
    keywords are not added to your content by Yoast; you need to add the focus…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to XML Sitemap Hasn’t Updated in 3 Weeks, on the site WordPress.org Forums:
    Definitely a caching issue and CloudFlare; try checking with them for proper settings for WordPress…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Migrate from http to https – change data, on the site WordPress.org Forums:
    Anything manually entered in yoast, such as link to default social image, etc., must be…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to sitemap_index.xml can’t be found (not 404), on the site WordPress.org Forums:
    No idea. Something unique to your site? It's working on 20+ sites for us as…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to XML Sitemap Hasn’t Updated in 3 Weeks, on the site WordPress.org Forums:
    I find the following works for me a) resave permalinks b) clear all transients with…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Yoast crashes my site, on the site WordPress.org Forums:
    HA! That would go it :-)

    2 weeks ago

  • Posted a reply to No index and no follow only for specific robots, on the site WordPress.org Forums:
    Probably easier to do something like use a custom field per post, then do an…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to sitemap_index.xml can’t be found (not 404), on the site WordPress.org Forums:
    Try A) resave permalinks b) clear transients with wp-optimize if still not working, trying turning…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Remove authors name on facebook, on the site WordPress.org Forums:
    Probably have to Google that if using the free version of plugin. Might need to…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Incorrect Google indexing, on the site WordPress.org Forums:
    Generally easy to check; view the actual 'page source' of the pages in question and…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Migrate from http to https – change data, on the site WordPress.org Forums:
    Best to a) do search/replace in your MySQL dbase for all instances of http to…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to No changes after using Yoast SEO, on the site WordPress.org Forums:
    Be sure to test, then resubmit your sitemap(s) to Google via search console. Also one…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Yoast crashes my site, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, if you don't know how to manage your WP site, probably best to use…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Why do you not check Heading tags?, on the site WordPress.org Forums:
    I don't work here, but I believe the presumption is that a properly engineered WordPress…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to If I de-install is my work lost?, on the site WordPress.org Forums:
    yes; any settings added to the database should still be there. They won't work, while…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to SEO Settings gone, on the site WordPress.org Forums:
    Try resaving your permalinks; try clearing transients with wp-optimize if that doesn’t work; try deactivating…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Features Missing?, on the site WordPress.org Forums:
    Try resaving your permalinks; try clearing transients with wp-optimize if that doesn't work; try deactivating…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Invisible sitemap won’t go away, on the site WordPress.org Forums:
    check your htaccess file(s).

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Problem submitting to Webmaster tools, on the site WordPress.org Forums:
    You need to submit and "test" your sitemap via your Google Search Console and Bing…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to PhP 7 compatibility ?, on the site WordPress.org Forums:
    Oops. I think i have the 'pro' version; just noticed the 1.06 vs 1.01 here…

    3 weeks ago

Plugins