WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 3rd, 2012
  • Find me on:
  • Posted a reply to Useless, on the site WordPress.org Forums:
    Kid knows how to use developers tools in browser, and you apparently don't. Would put…

    2 months ago

  • Posted a reply to WEBM bug, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, never mind, I found the way to override that by creating multiple instances of…

    3 months ago

  • Posted a reply to WEBM bug, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah? Webm has zero support on mobile devices, while on PC it gives more efficiency.…

    3 months ago

  • Created a topic, Not functional in Safari, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin simply not functioning in recent Safari browser…

    3 months ago

  • Created a topic, WEBM bug, on the site WordPress.org Forums:
    Added 720p WEBM and 480p MP4 - one excludes another in…

    3 months ago

  • Posted a reply to Uncaught ReferenceError: _svqSettings is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    It appears to be helped. I turned off Ajax loading and problem has gone away.…

    4 months ago

  • Posted a reply to Uncaught ReferenceError: _svqSettings is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for checking. The only option I have to switch is a spinning loader…

    4 months ago

  • Posted a reply to Uncaught ReferenceError: _svqSettings is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    I have provided a link in the first post, to see the scenario. Thanks.

    4 months ago

  • Created a topic, Uncaught ReferenceError: _svqSettings is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    There is some JS conflict, which I'm unable to solve. …

    4 months ago

  • Created a topic, Useless, on the site WordPress.org Forums:
    Useless plugin, as it doesn't redirect anything but sm…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not working in Albums, on the site WordPress.org Forums:
    Got it, thank you.

    4 months ago

  • Posted a reply to Not working in Albums, on the site WordPress.org Forums:
    Removing padding from .album-content .inside. does not stretches the video thumbnail.

    4 months ago

  • Created a topic, Not importing large videos, on the site WordPress.org Forums:
    Trying to import >4gb video, it just loads until bl…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not working in Albums, on the site WordPress.org Forums:
    I see, thank you for help. I've expected the plugin to intercept internal player regardless…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not working in Albums, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like it's a default WP functionality. Could be also a Theme. /wp-admin/edit.php?post_type=album Simply creates…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not working in Albums, on the site WordPress.org Forums:
    Control shows up only if video added via "Content Body", but it does NOT work…

    4 months ago

  • Created a topic, Not working in Albums, on the site WordPress.org Forums:
    In Album post type there is simply nothing showing up,…

    4 months ago