WordPress.org

Profiles

  • Member Since: February 8th, 2019
  • Find me on:
  • Posted a reply to Amp auto ads issue, on the site WordPress.org Forums:
    @thanhhaivt if you have Google SiteKit installed, try clearing these fields of the auto ads…

    6 months ago

  • Posted a reply to The tag ‘amp-auto-ads extension .js script’ appears more than once, on the site WordPress.org Forums:
    @thanhhaivt I originally added the Adsense code into here: AMP | Settings | Advanced Settings…

    6 months ago

  • Posted a reply to Bock not available, on the site WordPress.org Forums:
    Hi :) I think you can close this one off, it seems to be an…

    8 months ago

  • Created a topic, Bock not available, on the site WordPress.org Forums:
    Hi No updates have gone on my sites however, now I ca…

    8 months ago

  • Posted a reply to The tag ‘amp-auto-ads extension .js script’ appears more than once, on the site WordPress.org Forums:
    I had the same issue and it was because I installed Google Site Kit, which…

    8 months ago

  • Created a topic, Easy to use, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is very easy to use. It would be good if y…

    8 months ago

  • Created a topic, Broke Site, on the site WordPress.org Forums:
    My site loaded only blank pages after installing this …

    9 months ago

  • Posted a reply to Not a valid AMP page, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you! After searching for the code, I found it was being added by the…

    11 months ago

  • Created a topic, Not a valid AMP page, on the site WordPress.org Forums:
    All pages on my site are getting the following from th…

    11 months ago

  • Created a topic, Good for cleaning up pages, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is easy to use and is the best plugin for …

    12 months ago

  • Posted a reply to Excessive CPU Usage, on the site WordPress.org Forums:
    I am faced with the same issue at the moment. I am moving all links…

    1 year ago

  • Posted a reply to Corrupted links automaticly created, on the site WordPress.org Forums:
    @drlightman thanks! Was just about to test this when the new version was released, which…

    1 year ago

  • Posted a reply to Corrupted links automaticly created, on the site WordPress.org Forums:
    Having changed that, none of my pages are loading, I get this: Fatal error: Namespace…

    1 year ago

  • Posted a reply to Corrupted links automaticly created, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you DrLightman for the fix! I noticed over the last 2 days that my…

    1 year ago