WordPress.org

Profiles

ned4spd8874

Profile picture of ned4spd8874
  • Member Since: July 29th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to ""This webpage is not available" error for login screen", on the site WordPress Support Forums:
    When going to the logon screen (wp-admin), it redirects to secure and doesn't display the…

    1 month ago

  • Posted a reply to ""This webpage is not available" error for login screen", on the site WordPress Support Forums:
    The site is hosted on-site, and neither myself of my predecessor enabled https on this…

    1 month ago

  • Posted a reply to ""This webpage is not available" error for login screen", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not at the client at this time, but yes, that does look like the…

    1 month ago

  • Posted a reply to ""This webpage is not available" error for login screen", on the site WordPress Support Forums:
    https://www.aednet.org/

    1 month ago

  • Created a topic, "This webpage is not available" error for login screen, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Share buttons on both top and bottom?", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, thanks!

    2 months ago

  • Posted a reply to "Share buttons on both top and bottom?", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks for the quick reply! Is this on the radar for a future enhancement?

    2 months ago

  • Created a topic, Share buttons on both top and bottom?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Need to block a URL, how?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "How to have Photon ignore more than one image?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    4 months ago

  • Created a topic, How to have Photon ignore more than one image?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Custom image width/height being set to 1x1, why?", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks. Back to the drawing board!

    4 months ago

  • Created a topic, Custom image width/height being set to 1x1, why?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Photon not ignoring images I told it to ignore", on the site WordPress Support Forums:
    Interesting, they had Photon URL's last night! Very weird. Thanks, I'll have to look into…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Photon not ignoring images I told it to ignore", on the site WordPress Support Forums:
    But they are not gallery images. There should be two images to the right of…

    4 months ago

  • Created a topic, Photon not ignoring images I told it to ignore, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "REST/JSON API not returning results", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the update. The one thing I still don't understand is why the api…

    4 months ago

  • Posted a reply to "REST/JSON API not returning results", on the site WordPress Support Forums:
    Good point. I didn't catch that. However that really doesn't help because the posts with…

    4 months ago

  • Posted a reply to "REST/JSON API not returning results", on the site WordPress Support Forums:
    No, the problem persists. As you can see in the results, none of them are…

    4 months ago

  • Created a topic, REST/JSON API not returning results, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Doesn't work with Limit Login Attempts plugin anymore, please help, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Doesn't work with Social Login plugin anymore, please help, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Image link not working, please help.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, but that doesn't work either. Something is overriding image handling.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Image link not working, please help.", on the site WordPress Support Forums:
    I'm trying to get help from the theme's dev's (tagdiv newspaper theme) as well, but…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Image link not working, please help.", on the site WordPress Support Forums:
    Great, I was afraid of that. I changed themes recently and some things with it…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Image link not working, please help.", on the site WordPress Support Forums:
    The Google Play Store one. Clicking it should open up the app page, but instead…

    6 months ago

  • Created a topic, Image link not working, please help., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not displaying properly with new theme", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, yes I do! That was one of the first things I tried, but it…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Not displaying properly with new theme", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I understand. Since I changed it to inline-block, it seems have fixed it and…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Not displaying properly with new theme", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, I went ahead and changed the code to "inline-block" and that seems to have…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Not displaying properly with new theme", on the site WordPress Support Forums:
    Upon further investigation, I found that this snippet from the themes style.css could be causing…

    7 months ago

  • Created a topic, Not displaying properly with new theme, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Logs not automatically clearing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Slashes! How to properly use stripslashes here?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Star colors suddenly not showing", on the site WordPress Support Forums:
    So I have figured out that this plugin and "Colored Vote Polls" are conflicting. When…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Star colors suddenly not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Forgot a link, here a post: http://aftercredits.com/2014/06/edge-tomorrow-2014/

    1 year ago

  • Created a topic, Star colors suddenly not showing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not listed under installed plugins, how to properly remove", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, I'm using managed hosting now. That could be why.

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to change image size?", on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out on my own. I was able to use the following code…

    1 year ago

  • Created a topic, How to change image size?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Adding carriage return between text to be inserted?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Does not display properly on mobile devices, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Is it possible to add multiple ratings in one post?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again for replying. I think I figured out how to accomplish this! I'm using…

    1 year ago

  • Created a topic, Voting up/down or thumbs up/down plugin needed!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Is it possible to add multiple ratings in one post?", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks! Seems no other plugin does this sort of thing. Guess I'll have to…

    1 year ago

  • Created a topic, Is it possible to add multiple ratings in one post?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Not listed under installed plugins, how to properly remove, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn't work properly on chrome/firefox and IE", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks for replying!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn't work properly on chrome/firefox and IE", on the site WordPress Support Forums:
    Have you found a solution? I'm having a problem as well. It works on one…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn't work after moving hosting", on the site WordPress Support Forums:
    Should have mentioned my site, here's a post that should have stars for rating: http://aftercredits.com/2014/04/amazing-spider-man-2-the-2014/

    1 year ago