WordPress.org

Profiles

nathanbrauer

  • Member Since: October 9th, 2009
  • @nathanbrauer on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to WP Better Security LinkedIn Problem, on the site WordPress Support Forums:
    I've reported this bug there: https://github.com/Bit51/Better-WP-Security/issues/93 Please show your interest in an official fix by…

    4 years ago

  • Posted a reply to WP Better Security LinkedIn Problem, on the site WordPress Support Forums:
    Hi all, Our blog had the same issue. This the offending rule is RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT}…

    4 years ago

  • Posted a reply to My Wp site went blank after upgrade to 2.9, on the site WordPress Support Forums:
    Found it. It was Super Cache. I turned it off and it's workin' now.

    7 years ago

  • Posted a reply to My Wp site went blank after upgrade to 2.9, on the site WordPress Support Forums:
    The same is happening with me (except no errors at all, nothing is rendering AT…

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Sociable] Image map completely off..., on the site WordPress Support Forums:
    Sociable should be able to work out of the box without edits to my theme.…

    8 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Sociable] Image map completely off..., on the site WordPress Support Forums:
    But I don't have any custom icons at all -- I'm running a bare install.

    8 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Sociable] Image map completely off..., on the site WordPress Support Forums:
    But it should still work without disabling sprites....

    8 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Sociable] Image map completely off..., on the site WordPress Support Forums:
    Ah I see. Mkay so my site has logged about 50+ people visiting it from…

    8 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Sociable] Image map completely off..., on the site WordPress Support Forums:
    I've disabled sprites in order to temporarily fix it, so you won't see it directly…

    8 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Sociable] Image map completely off..., on the site WordPress Support Forums:
    I don't see it installed on your site at all. Can you post a direct…

    8 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Sociable] Image map completely off..., on the site WordPress Support Forums:
    (and why does this thread say I posted just 1 day ago? I posted this…

    8 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Sociable] Image map completely off..., on the site WordPress Support Forums:
    Here's a screenshot: http://bit.ly/RCXss

    8 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Sociable] Image map completely off..., on the site WordPress Support Forums

    8 years ago