WordPress.org

Profiles

nathanbeach

Profile picture of nathanbeach
  • Member Since: April 10th, 2009
  • @nathanbeach on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Likes Disappeared!, on the site WordPress Support Forums:
    "I can also ask why should I support something that is free." Well said!

    2 years ago

  • Posted a reply to Comments not showing up on FB, on the site WordPress Support Forums:
    PS: thanks for the really nice app.

    2 years ago

  • Posted a reply to Comments not showing up on FB, on the site WordPress Support Forums:
    So, this is the expected behavior due to Facebook API limitations? You have one set…

    2 years ago

  • Posted a reply to show the header-image / slider only on the homepage, on the site WordPress Support Forums:
    A simple non-code-editing way I found to remove it from the blog was to add…

    2 years ago

  • Posted a reply to UpdraftPlus Behind .htaccess Password Protection, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, it's really confusing to me, too, because it's the simplest of .htaccess files. I…

    3 years ago

  • Created a topic, UpdraftPlus Behind .htaccess Password Protection, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Authentication with Google failed, on the site WordPress Support Forums:
    So, it looks like somehow the Sharing/Publishing settings on the spreadsheet in question got screwed…

    3 years ago

  • Posted a reply to Authentication with Google failed, on the site WordPress Support Forums:
    I'm now suddenly getting this too, after having changed my password earlier this week. Even…

    3 years ago

  • Created a topic, Totally Solid, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Install Problem: Directory Name in Archive and in Code Do Not Match, on the site WordPress Support Forums:
    Yep, I had the same problem as well. Ended up editing the pressplay.php file to…

    3 years ago

  • Posted a reply to Seams great ! but the drag and drop in the Interface doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, it seems like this is exactly what I want, but the drag and drop…

    4 years ago

  • Posted a reply to Extra "rn" added to FROM making everything spam since update, on the site WordPress Support Forums:
    I really hate to directly edit a plugin, but we get enough emails through this…

    4 years ago

  • Posted a reply to Extra "rn" added to FROM making everything spam since update, on the site WordPress Support Forums:
    In 3.34, the reply-to name is now "WordPress" if you leave the "Change text of…

    4 years ago

  • Posted a reply to Extra "rn" added to FROM making everything spam since update, on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing sort of the same thing, but just "n", not "rn". It would be…

    4 years ago

  • Posted a reply to Installing Entirely into a Subdirectory, on the site WordPress Support Forums:
    marking as resolved

    4 years ago

  • Posted a reply to Installing Entirely into a Subdirectory, on the site WordPress Support Forums:
    I cannot get this to work. I just set up a new database and tried…

    4 years ago

  • Posted a reply to Installing Entirely into a Subdirectory, on the site WordPress Support Forums:
    They are both set the same. I also just tried moving the site up to…

    4 years ago

  • Posted a reply to Installing Entirely into a Subdirectory, on the site WordPress Support Forums:
    The install part works fine, and most stuff on the site works, but there are…

    4 years ago

  • Created a topic, Installing Entirely into a Subdirectory, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago