WordPress.org

Profiles

naplpm

Profile picture of naplpm
  • Member Since: June 21st, 2012
  • NYC
  • @naplpm on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Images don't show", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Evan, Thanks for this great plugin, I have the same problem here, I'm using…

    2 months ago

  • Created a topic, Not working on WP Multisite, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Pin it button showwing "off" the image on lightbox", on the site WordPress Support Forums:
    Sure, the theme is Fluxus (http://themeforest.net/item/fluxus-portfolio-theme-for-photographers/3854385), and the gallery plugin Photomosaic (http://codecanyon.net/item/photomosaic-for-wordpress/243422). Please, check this…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Pin it button showwing "off" the image on lightbox", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks for checking it out, and I'm sorry about that, we are working on…

    7 months ago

  • Created a topic, Pin it button showwing "off" the image on lightbox, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Error messge on password reset", on the site WordPress Support Forums:
    Jack, Thanks for your fast answering, I see, the conflict is with TML, so you…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Error messge on password reset", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jack, I hope you're doing well, I just wanted to know if you have…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Error messge on password reset", on the site WordPress Support Forums:
    Jack, WordPress 4.3.1 BNFW Version 1.3.3 Thanks! Martin

    8 months ago

  • Posted a reply to "Error messge on password reset", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jack, Thanks for your fast answer, do you know when you might release the…

    8 months ago

  • Created a topic, Search Filters checkboxes, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Error messge on password reset, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Pinit button not showing on Photomosaic images gallery, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Add to cart button not showing up, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Not working at all", on the site WordPress Support Forums:
    Sean, I realized that UPME includes a module to customize the emails settings (content, subject,…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Not working at all", on the site WordPress Support Forums:
    Sean, Thanks so much for taking the time, but actually I've found a different solution.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Not working at all", on the site WordPress Support Forums:
    Sean, Thanks so much for your answer, you were right, the plugin worked with the…

    10 months ago

  • Created a topic, Not working at all, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, File owner column - admin, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Auto-Popup, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't access main blog admin on Multisite network", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting a long list of timeout errors, on a plugin that I already removed…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't access main blog admin on Multisite network", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mika, Thanks for your answering, actually there's no error, the back-end on the main…

    1 year ago

  • Created a topic, Can't access main blog admin on Multisite network, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Reviews not reflectin on database, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't access subsite after WordPress MU Domain Mapping installation", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved, I moved back the .htaccess to the network root folder (it was in /wp-content/db-backup…

    3 years ago

  • Created a topic, Can't access subsite after WordPress MU Domain Mapping installation, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Multiple Category Drop Down search, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "TablePress and WordPress global search problem", on the site WordPress Support Forums:
    HI Tobias, Before all thanks so much for your amazing plugin, and for your promptly…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Some problem after Wp update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, Same problem, after plugin installation navigation bar is gone and NIVO Slider is…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Responsive Background", on the site WordPress Support Forums:
    Gotcha, fixed. I added this code on the header: <style type="text/css" id="custom-background-css"> body.custom-background { background-size:…

    3 years ago

  • Created a topic, Responsive Background, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "CSS file logic", on the site WordPress Support Forums:
    Hi tskk, I'm using your theme for a really simple page, where the background image…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite admin crash", on the site WordPress Support Forums:
    I mean I got full white screen. Buddypress was the problem, it seems that Worpress…

    3 years ago

  • Created a topic, Crash when installing the plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite admin crash", on the site WordPress Support Forums:
    Update, I deactivated Buddypress and everything went back to work, but when I re-installed Buddypress…

    3 years ago

  • Created a topic, Multisite admin crash, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't move a vertical line in my single.php template", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry, I thought that I was included the link in the post: http://cuartocompartido.com/wordpress/?p=33

    4 years ago

  • Created a topic, Can't move a vertical line in my single.php template, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error notice when previewing/activating themes", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Queen, I finally recovered a DB backup (before the WP 3.4 update) and have…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error notice when previewing/activating themes", on the site WordPress Support Forums:
    I have exactly the same issue, first I thought the problem were with my Ultimatum…

    4 years ago