WordPress.org

Profiles

n1ck0

  • Member Since: February 24th, 2015
  • @n1ck0 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Excellent plugin with fantastic service, on the site WordPress.org Forums:
    Wordfence is excellent. I use the premium version on s…

    1 month ago

  • Posted a reply to Untitled browser title on default month view of Events Calendar, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Sybre, Thanks so much. You have fixed it - without much info to go…

    2 months ago

  • Posted a reply to Untitled browser title on default month view of Events Calendar, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Sybre, Ok thanks. Fair enough and understood but... you didn't ask for it :).…

    2 months ago

  • Posted a reply to Untitled browser title on default month view of Events Calendar, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Sybre, Thanks so much. Agreed, it would be nice if they did. Sometimes those…

    2 months ago

  • Created a topic, Untiled browser title on default month view of Events Calendar, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am using the SEO Framework 2.9.3 with Avada …

    2 months ago

  • Posted a reply to images / thumbnails not displaying in the media library after change to https, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved

    7 months ago

  • Posted a reply to images / thumbnails not displaying in the media library after change to https, on the site WordPress.org Forums:
    Ok... I think this is sorted. I noticed today that the WordPress Address URL and…

    7 months ago

  • Posted a reply to images / thumbnails not displaying in the media library after change to https, on the site WordPress.org Forums:
    Ha, if only I could delete those extra posts :). Not one of those 3…

    7 months ago

  • Posted a reply to images / thumbnails not displaying in the media library after change to https, on the site WordPress.org Forums:
    Hi j09, Thanks so much for the assist. I did the F12 in Firefox and…

    7 months ago

  • Posted a reply to images / thumbnails not displaying in the media library after change to https, on the site WordPress.org Forums:
    Hi j09, Thanks so much for the assist. I did the F12 in Firefox and…

    7 months ago

  • Posted a reply to images / thumbnails not displaying in the media library after change to https, on the site WordPress.org Forums:
    Hi j09, I can’t see my reply here so just trying a shortened version with…

    7 months ago

  • Posted a reply to images / thumbnails not displaying in the media library after change to https, on the site WordPress.org Forums:
    ps The Media Library page is the only page showing the mixed content warning -…

    7 months ago

  • Posted a reply to images / thumbnails not displaying in the media library after change to https, on the site WordPress.org Forums:
    Hi j09, I can't see my reply here so just trying a shortened version with…

    7 months ago

  • Posted a reply to images / thumbnails not displaying in the media library after change to https, on the site WordPress.org Forums:
    Hi j09, I can't see my reply here so just trying a shortened version with…

    7 months ago

  • Created a topic, images / thumbnails not displaying in the media library after change to https, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have recently converted a WordPress 4.7.3 si…

    7 months ago