WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 14th, 2009
  • Find me on:
  • Posted a reply to Social Profiles No Longer Appearing In Google Search Card, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you

    5 hours ago

  • Posted a reply to Social Profiles No Longer Appearing In Google Search Card, on the site WordPress.org Forums:
    Wow, well thanks for your help.

    5 hours ago

  • Posted a reply to Social Profiles No Longer Appearing In Google Search Card, on the site WordPress.org Forums:
    Please i hate to bother you but is there a way to reset it to…

    1 week ago

  • Posted a reply to Social Profiles No Longer Appearing In Google Search Card, on the site WordPress.org Forums:
    wow okay interesting. I will read this documentation. Can I reset it back to defaults?

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Social Profiles No Longer Appearing In Google Search Card, on the site WordPress.org Forums:
    I believe i have it working! If you check now there are no errors. I…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Social Profiles No Longer Appearing In Google Search Card, on the site WordPress.org Forums:
    https://search.google.com/structured-data/testing-tool/u/0/#url=https%3A%2F%2Fisscreenprinters.com Okay so I unchecked my Organization location inside of WPSSO settings and the errors…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Social Profiles No Longer Appearing In Google Search Card, on the site WordPress.org Forums:
    Is there another place? Its not appearing for my version. Maybe because im on the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Social Profiles No Longer Appearing In Google Search Card, on the site WordPress.org Forums:
    Okay so when I edit the page I don't see anything labeled "provider" in the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Social Profiles No Longer Appearing In Google Search Card, on the site WordPress.org Forums:
    Where do I find the provider section to remove it?

    2 weeks ago

  • Created a topic, Social Profiles No Longer Appearing In Google Search Card, on the site WordPress.org Forums:
    Hey there, I'm curious about a recent discovery. We w…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Code splitting, on the site WordPress.org Forums:
    Do you by any chance offer code splitting as a service…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Attachment urls beginging to drop my SEO, on the site WordPress.org Forums:
    @devnihil WTH bro, I've begged for weeks for a response after answering one of your…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Attachment urls beginging to drop my SEO, on the site WordPress.org Forums:
    Goddamn... Could someone with an inkling of professional do their damn job and reply? WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Attachment urls beginging to drop my SEO, on the site WordPress.org Forums:
    @devnihil Could you please reply?

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Attachment urls beginging to drop my SEO, on the site WordPress.org Forums:
    Hello? Anyone from support read my last message?

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Image 301 redirection, on the site WordPress.org Forums:
    I'm sure it is. I don't doubt this entire project has grown to be a…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Image 301 redirection, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to 301 redirect changed image files? Th…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Attachment urls beginging to drop my SEO, on the site WordPress.org Forums:
    hi there so after a few weeks i see a slight climb in seo ranking…

    1 month ago

  • Posted a reply to Webp enabled and shows green but not replacing images in browser, on the site WordPress.org Forums:
    Oh I see. Google pagespeed also acknowledges its there. Thank you for helping me understand.

    1 month ago

  • Posted a reply to Webp enabled and shows green but not replacing images in browser, on the site WordPress.org Forums:
    If you don't mind please check https://isscreenprinters.com. According to my host webp is being sent…

    1 month ago

  • Posted a reply to Webp enabled and shows green but not replacing images in browser, on the site WordPress.org Forums:
    I can make the server available if you can help troubleshoot.

    1 month ago

  • Posted a reply to Webp enabled and shows green but not replacing images in browser, on the site WordPress.org Forums:
    I received this from interserver: "This really depends on what you are trying to do.…

    1 month ago

  • Posted a reply to Webp enabled and shows green but not replacing images in browser, on the site WordPress.org Forums:
    Okay i'm sure its enabled....How do I get the apache rewrite rules to work or…

    1 month ago

  • Posted a reply to Webp enabled and shows green but not replacing images in browser, on the site WordPress.org Forums:
    So I ran a bulk optimize and while its running I see that webp images…

    1 month ago

  • Posted a reply to Maximize compression on self hosted servers, on the site WordPress.org Forums:
    This I didn't know. I'll present this. Its certainly workable.

    1 month ago

  • Posted a reply to Maximize compression on self hosted servers, on the site WordPress.org Forums:
    I understand. Well working for artists they want to keep control over their work and…

    1 month ago

  • Posted a reply to Maximize compression on self hosted servers, on the site WordPress.org Forums:
    That seems unfair

    1 month ago

  • Created a topic, Maximize compression on self hosted servers, on the site WordPress.org Forums:
    Can I get the same maximized compression on my site av…

    1 month ago

  • Created a topic, Webp enabled and shows green but not replacing images in browser, on the site WordPress.org Forums:
    Hey everyone, I'm working on isscreenprinters.com rem…

    1 month ago

  • Posted a reply to All pages missing title tags for images, on the site WordPress.org Forums:
    Okay thank you. I'll check with the theme maker to see if he can do…

    1 month ago

  • Created a topic, Brotli Compression Installed But Not Available In W3TC, on the site WordPress.org Forums:
    Hey guys, i'm trying to enable the brotli compression …

    1 month ago

  • Posted a reply to All pages missing title tags for images, on the site WordPress.org Forums:
    hello?

    2 months ago

  • Posted a reply to Attachment urls beginging to drop my SEO, on the site WordPress.org Forums:
    I'm sorry I didn't answer your reply in full. I'm not really seeing the thin…

    2 months ago

  • Posted a reply to Attachment urls beginging to drop my SEO, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there I installed the Search Index Purge plugin so I cannot see these options…

    2 months ago

  • Posted a reply to All pages missing title tags for images, on the site WordPress.org Forums:
    Also i've noticed that all of the images on the site are indexed by the…

    2 months ago

  • Created a topic, All pages missing title tags for images, on the site WordPress.org Forums:
    WHenever I check the source I notice the alt tags incl…

    2 months ago

  • Posted a reply to Attachment urls beginging to drop my SEO, on the site WordPress.org Forums:
    Hello?

    2 months ago

  • Created a topic, Attachment urls beginging to drop my SEO, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys, I'm getting lots of errors and messages fro…

    2 months ago

  • Created a topic, What happened to the video and image sitemaps?, on the site WordPress.org Forums:
    my video and image sitemaps have both disappeared. Not…

    2 months ago

  • Posted a reply to Jetpack seems to conflict with kingcomposer editor, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for suggesting that. I went through and tried turning off every option to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Jetpack seems to conflict with kingcomposer editor, on the site WordPress.org Forums:
    @macmanx Hi there, i'm using php 7.3 on https://isscreenprinters.com. I just reactivated jetpack for you…

    2 months ago

  • Posted a reply to Pages don’t update, on the site WordPress.org Forums:
    Wow...why is wordpress allowing them to publish their plugin if they don't support it and…

    2 months ago

  • Posted a reply to Pages don’t update, on the site WordPress.org Forums:
    Has anyone found support anywhere? Does the paid plugin have support?

    2 months ago

  • Posted a reply to New jetpack update cause media library to fail in kingcomposer, on the site WordPress.org Forums:
    also and as an update jetpack is currently refusing to take a look at the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Jetpack seems to conflict with kingcomposer editor, on the site WordPress.org Forums:
    your update caused the analomy tho. That suggests no responsibility on your part? if you…

    2 months ago

  • Created a topic, New jetpack update cause media library to fail in kingcomposer, on the site WordPress.org Forums:
    can't insert images via kingcomposer after newest jetp…

    2 months ago

  • Posted a reply to Jetpack seems to conflict with kingcomposer editor, on the site WordPress.org Forums:
    Also id like to add that the problem with selecting images through the meadia library…

    2 months ago

  • Created a topic, Jetpack seems to conflict with kingcomposer editor, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I believe i've identified a problem where jetp…

    2 months ago

  • Posted a reply to Wordfence Interferes With Uploads From WordPress Android App, on the site WordPress.org Forums:
    Try being professional. If that's the case send a direct or private message instead of…

    3 months ago

  • Posted a reply to Wordfence Interferes With Uploads From WordPress Android App, on the site WordPress.org Forums:
    *get support

    3 months ago