WordPress.org

Profiles

mwgerard

Profile picture of mwgerard
  • Member Since: February 1st, 2012
  • @mwgerard on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Settings Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    I would also like to be able to turn it off on individual posts.

    2 days ago

  • Created a topic, Settings Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Good morning - I like the use of multiple snowflake i…

    2 days ago

  • Created a topic, Settings Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Hello -- I like the look of your snow plugin the best…

    2 days ago

  • Posted a reply to Remove Widget on Edge Themes, on the site WordPress.org Forums:
    I just updated the theme and this no longer works. I have placed it in…

    1 month ago

  • Posted a reply to Remove Widget on Edge Themes, on the site WordPress.org Forums:
    Update: I think I got it. I used the following: #secondary{ display:none;} #primary{ margin: auto;…

    2 months ago

  • Posted a reply to Remove Widget on Edge Themes, on the site WordPress.org Forums:
    Hi -- This really helps, thank you! Now I am trying to make the content…

    2 months ago

  • Created a topic, Sidebar, on the site WordPress.org Forums:
    I just installed the free Edge theme. I have it mostly…

    3 months ago

  • Created a topic, Featured image vs Header Image, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to Header Image - Not consistent, on the site WordPress Support Forums:
    Hi bdbrown -- I know the theme is not supported anymore but I really like…

    6 months ago

  • Created a topic, Header Image - Not consistent, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Header Image has disappeared, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, DNS server settings, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Not snowing, on the site WordPress Support Forums:
    Hello - I did find another plug-in that works, though I should be clear that…

    12 months ago

  • Posted a reply to Not snowing, on the site WordPress Support Forums:
    Hello -- I did the update, saved the settings to "on" for homepage, deleted cache,…

    12 months ago

  • Posted a reply to Not snowing..., on the site WordPress Support Forums:
    That seems to have done it. Thanks! I appreciate your help and quick response. M

    12 months ago

  • Created a topic, Not snowing, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Not snowing..., on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Not snowing, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to NOT WORKING, on the site WordPress Support Forums:
    I recently installed this plug-in. I was able to set up and use the short…

    1 year ago

  • Created a topic, Great app, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Section Widget not displaying, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working with newest WordPress, on the site WordPress Support Forums:
    Answered on another thread

    3 years ago

  • Posted a reply to wordpress version 3.6 - Dashboard widget area not working, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, @gsibert. This seems to work. I lost the items I had been using with…

    3 years ago

  • Posted a reply to wordpress version 3.6 - Dashboard widget area not working, on the site WordPress Support Forums:
    Hello -- I did the code edit as suggested above but I am still not…

    3 years ago

  • Created a topic, Not working with newest WordPress, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Widget admin page not responding, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working on Google Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I have tried other fonts to see if it was just that one, but…

    4 years ago

  • Posted a reply to Not working on Google Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    Good morning. Just tried it, but it does not change anything on Google Chrome or…

    4 years ago

  • Posted a reply to Not working on Google Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    Hi -- I am trying to get a font called renniemackintoshitc-bold.ttf to appear in my…

    4 years ago

  • Created a topic, Not working on Google Chrome, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Not working in Google Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    Hello -- I cannot get the uploaded fonts to appear using Google Chrome. I have…

    4 years ago

  • Posted a reply to Page content replaced with "undefined", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I have tried browsers. Also each site has different servers. I'm about ready to…

    4 years ago

  • Posted a reply to Page content replaced with "undefined", on the site WordPress Support Forums:
    I am also having this issue. It has happened on two different computers, on two…

    4 years ago

  • Posted a reply to Website Loading, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, WPyogi. I very much do not want to change my theme. I have spent…

    4 years ago

  • Created a topic, Website Loading, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Line Break Settings, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to alternative fonts, on the site WordPress Support Forums:
    I found out that the font that is now missing is called CaviarDreams.ttf Is anyone…

    4 years ago

  • Posted a reply to alternative fonts, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, me too. Nouveau is no longer and option. I want them back as well!…

    4 years ago

  • Posted a reply to New version, on the site WordPress Support Forums:
    I am very frustrated. I had a beautiful site that was working but now it…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP-Statistics] accuracy?, on the site WordPress Support Forums:
    Agreed. It seems that my visitor count is very high.

    4 years ago

  • Created a topic, [Theme: Brunelleschi] Comments Section Avatars, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Theme: Brunelleschi] Random code appearing at bottom of pages, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Theme: Brunelleschi] Tag & category font is in all caps, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I can add custom CSS. Do I just copy and paste the above but…

    5 years ago

  • Created a topic, [Theme: Brunelleschi] Tag & category font is in all caps, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Instapress] Feed is not mine, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Instapress embed in page shows blank page, on the site WordPress Support Forums:
    I am having this same issue. Ideas, anyone?

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Tumblr Importer] no longer working, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago