WordPress.org

Profiles

  • Member Since: February 29th, 2008
  • Find me on:
  • Posted a reply to be carefull with paid version, on the site WordPress.org Forums:
    See my reply post to this same issue: https://wordpress.org/support/topic/author-untrustworthy/

    2 days ago

  • Posted a reply to Author untrustworthy, on the site WordPress.org Forums:
    I read both review comments in this 1 star section and had to read both…

    2 days ago

  • Posted a reply to Image captions with Extend-link plugin, on the site WordPress.org Forums:
    resolved.

    1 week ago

  • Created a topic, Image captions with Extend-link plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I tried this on an image caption, where the caption wa…

    1 week ago

  • Posted a reply to Comment – “About Time”, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved as per above

    1 week ago

  • Posted a reply to Link attributes Not Identified by Extend Link, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin author is not responding, this is resolved anyway.

    1 week ago

  • Posted a reply to Null and NullNull Attributes to Link tags, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin author has refused to answer these support questions, so I did my own…

    1 week ago

  • Posted a reply to Field Tips, on the site WordPress.org Forums:
    I am not finding "Field Tips" anywhere there. If you wanted to remove the "Recommended…

    1 week ago

  • Posted a reply to Backup Error – stopped at uploads folder / Log not generating, on the site WordPress.org Forums:
    To share the results here. The reason for the backup fail was due to the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WordFence’s Live Traffic URL’s – Creates Google Search Crawl URL Errors, on the site WordPress.org Forums:
    I'll have to take a look with that info, see what I can do. Thanks

    2 weeks ago

  • Created a topic, Google & Bing Site Verification Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    I did as the instructions direct, to insert the HTML m…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Backup Error – stopped at uploads folder / Log not generating, on the site WordPress.org Forums:
    Problem with the log thing, the plugin did not generate one, even though I activated…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to 53 Scan Warnings -Bulk Delete Needed / Live Traffic shows human access as a bot?, on the site WordPress.org Forums:
    I do not know, this issue is infrequent so it is hard to pin any…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Backup Error – stopped at uploads folder / Log not generating, on the site WordPress.org Forums:
    Here is more info. One of the attempted backups that erred, was left in the…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Backup Error – stopped at uploads folder / Log not generating, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting constant errors that occur when the plugi…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Logo not showing – Must Also include Retina image (logo), on the site WordPress.org Forums:
    This has already been experienced here in this post: h…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to 53 Scan Warnings -Bulk Delete Needed / Live Traffic shows human access as a bot?, on the site WordPress.org Forums:
    The htaccess files do not have anything special in it other than what WordFence inserts…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to 53 Scan Warnings -Bulk Delete Needed / Live Traffic shows human access as a bot?, on the site WordPress.org Forums:
    Restricted IP Access / Cron jobs can you give an example that is most common…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to 53 Scan Warnings -Bulk Delete Needed / Live Traffic shows human access as a bot?, on the site WordPress.org Forums:
    Scans & Updates at the same time I have updates set to be automatic and…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to WordFence’s Live Traffic URL’s – Creates Google Search Crawl URL Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Here is the alternate point about whose issue it is. Google certainly cannot accommodate everything…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Elementor plugin is not responding, on the site WordPress.org Forums:
    Yes they did and at the same time WordFence scans failed for the reason Elementor…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Custom CSS – Customizer – Lost/Missing CSS, on the site WordPress.org Forums:
    It could depend on the browser, but also keep in mind that it worked fine…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Elementor plugin is not responding, on the site WordPress.org Forums:
    No, I did not know about that article at SiteGround. I tried the suggestion by…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Elementor plugin is not responding, on the site WordPress.org Forums:
    @logologics Just as I thought, using SiteGround, they have a good memory limit, 768mb. I…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Elementor Column show blank white…, on the site WordPress.org Forums:
    I am finding FireFox or WaterFox creating issues with Elementor from time to time. Did…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Elementor plugin is not responding, on the site WordPress.org Forums:
    @sshadabsehar Ask your host if they plan to upgrade their PHP. I am surprise GoDaddy…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Elementor plugin is not responding, on the site WordPress.org Forums:
    @logologics Cannot set server memory in wp-config, that only applies to the WordPress install, which…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Elementor plugin is not responding, on the site WordPress.org Forums:
    I had the same issue. Elementor worked fine when first installed, then it stopped loading,…

    1 month ago

  • Posted a reply to Thumbnail Info Title misaligned, on the site WordPress.org Forums:
    It works, but it blurs the image. I suppose this is because elementor is not…

    1 month ago

  • Created a topic, WordFence’s Live Traffic URL’s – Creates Google Search Crawl URL Errors, on the site WordPress.org Forums:
    This has been posted as an issue a couple of times, bu…

    1 month ago

  • Created a topic, Custom CSS – Customizer – Lost/Missing CSS, on the site WordPress.org Forums:
    This post is to offer a notice about using the Custom …

    1 month ago

  • Created a topic, 53 Scan Warnings -Bulk Delete Needed / Live Traffic shows human access as a bot?, on the site WordPress.org Forums:
    2 things, Bulk Delete This is not the first time I p…

    1 month ago

  • Posted a reply to 4 Stars with 1 Suggestion, on the site WordPress.org Forums:
    Can you pretend to be?? (...kidding, did not realize it, thanks. I can redirect my…

    1 month ago

  • Created a topic, Main Menu – Alignment Issues – Different Header Settings, on the site WordPress.org Forums:
    Settings here: "Customizer > Header > General" …

    1 month ago

  • Posted a reply to Main Menu Items – Color – No place to change it, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. Yea, I see your splitting things up. This can be hard to track sometimes.…

    1 month ago

  • Created a topic, Main Menu Items – Color – No place to change it, on the site WordPress.org Forums:
    OceanWP Theme version: 1.5.27 This has already been a…

    1 month ago

  • Created a topic, 4 Stars with 1 Suggestion, on the site WordPress.org Forums:
    This backup plugin is easy to use, and provides an eas…

    1 month ago

  • Posted a reply to Thumbnail Info Title misaligned, on the site WordPress.org Forums:
    Here is a link to a temporary page I created. I will remove it later…

    1 month ago

  • Posted a reply to Red Exclamation Mark Icon – WPBackItUp Encountered Errors, on the site WordPress.org Forums:
    The red warning icon resolved itself when I did another backup of the website. Once…

    1 month ago

  • Posted a reply to Red Exclamation Mark Icon – WPBackItUp Encountered Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Wow, fast, can I hire you for all my support requests? All backups show as…

    1 month ago

  • Created a topic, Red Exclamation Mark Icon – WPBackItUp Encountered Errors, on the site WordPress.org Forums:
    This red exclamation icon is in the Admin Toolbar. On …

    1 month ago

  • Created a topic, Demo Layouts Achievable without a Page Builder?, on the site WordPress.org Forums:
    The way your website reads for OceanWP, that I can bui…

    1 month ago

  • Posted a reply to Caching – not caching all pages?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I thought of something. I used a different browser (not logged into my WordPress…

    2 months ago

  • Created a topic, Caching – not caching all pages?, on the site WordPress.org Forums:
    I placed a "?" in the topic title because I do not kno…

    2 months ago

  • Posted a reply to CSS changes not showing even after all caches cleared, on the site WordPress.org Forums:
    Generally Chrome gives problems in refreshing page views, it keeps taking the older version from…

    2 months ago

  • Posted a reply to Hummingbird CSS causes renderblocking – Google Page Speed, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, then combining actions (matching actions as "a, c") via buttons do work. Thanks.

    2 months ago

  • Posted a reply to Hummingbird CSS causes renderblocking – Google Page Speed, on the site WordPress.org Forums:
    Still not clear on the combine thing, on how to do things with this plugin…

    2 months ago

  • Posted a reply to Hummingbird CSS causes renderblocking – Google Page Speed, on the site WordPress.org Forums:
    I wanted to ask this as well. Under "Asset Optimization > Tools > CSS above…

    2 months ago

  • Created a topic, Hummingbird CSS causes renderblocking – Google Page Speed, on the site WordPress.org Forums:
    After working the settings and compressions etc with H…

    2 months ago

  • Created a topic, Thumbnail Info Title misaligned, on the site WordPress.org Forums:
    Using "Posts Grid" Each image has a "thumbnail info t…

    2 months ago