WordPress.org

Profiles

muntefer

Profile picture of muntefer
  • Member Since: July 1st, 2011
  • @muntefer on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to browser crashing, on the site WordPress Support Forums:
    Looks like you might have a local problem. Yo me the pictures are shown without…

    5 years ago

  • Posted a reply to Formatting Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    Looks OK to me!

    5 years ago

  • Posted a reply to [Theme: Shell Lite] No multiple languages for the landing page, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry the simple solution was not for you. I use qTranslate for multilingual features and…

    5 years ago

  • Posted a reply to how to add custom menu in admin side, on the site WordPress Support Forums:
    If it is a theme options subpage you should use add_theme_page() to add the submenu.…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Theme: Shell Lite] No multiple languages for the landing page, on the site WordPress Support Forums:
    Hi brisch! Under the "adminpanel settings reading" you can set the starting page for WP.…

    5 years ago

  • Posted a reply to Crazy Links! Everything except posts auto link to one page! Help!, on the site WordPress Support Forums:
    The pages seems to work for me! The "About us" menu link takes me to…

    5 years ago

  • Posted a reply to HTML Navigation Menu to wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    I have not tried this in WP since I am convinced that a navigation menu…

    5 years ago

  • Posted a reply to HTML Navigation Menu to wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    Hi markyeoj! Again and hopefully readable.. There is no element with the id="navlist" (#navlist in…

    5 years ago

  • Posted a reply to HTML Navigation Menu to wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    Hi markyeoj! There is no element with the id="navlist" (#navlist in css) on the page.…

    5 years ago