WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: October 1st, 2009
  • @multicolormedia on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Works perfect, nuff said!, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Wordfence 6.1.9 crashes WP after update to 4.5.3", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the temporary fix! Will this code need to be removed once the…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Not displaying city/address?", on the site WordPress Support Forums:
    I am very sorry for not responding sooner. I tired what you suggested, I deleted…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Not displaying city/address?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, We've tried uninstalling the plugin and reinstalling it and the same problem exists. I…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not displaying city/address?", on the site WordPress Support Forums:
    I dont remember updating the plugin, but is possible. I first installed plugin about 2…

    4 months ago

  • Posted a reply to "PLUGIN NOT WORKING?", on the site WordPress Support Forums:
    ok, I submitted a contact form on your website

    4 months ago

  • Posted a reply to "PLUGIN NOT WORKING?", on the site WordPress Support Forums:
    It still does not work. It will NOT save/bind the user to a coupon. I've…

    4 months ago

  • Created a topic, Not displaying city/address?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "PLUGIN NOT WORKING?", on the site WordPress Support Forums:
    ??? Does anyone monitor this support?

    4 months ago

  • Created a topic, PLUGIN NOT WORKING?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Widget's gone", on the site WordPress Support Forums:
    @robanna As a quick fix, you could just manual add the shortcode to a text…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Widget's gone", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem and am Freaking out!! It dissapeared on my right…

    11 months ago

  • Created a topic, SAVED ME SOOOOO MUCH TIME!!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Thank You Email", on the site WordPress Support Forums:
    David, First of all, thank you so much for your quick reply. As far as…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thank You Email", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. Submitted a test donation and didnt get an email confirmation.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "cart sum two times", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, that fixed the problem. Thanks @varktech.com for your suggestion. Definitely a problem with the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "cart sum two times", on the site WordPress Support Forums:
    I think this is a proble due to the new version of woo that was…

    1 year ago

  • Posted a reply to "cart sum two times", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem... Cart summary Totals, twice! What the heck happened??

    1 year ago

  • Created a topic, Better than expected, This fantastic plugin saved me!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery Sidebar Widget] Show widget only on startpage", on the site WordPress Support Forums:
    best way/easiest way to do this is using it in conjunction with another plugin by…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Problems with path and folder name", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the exact same problem, but only shed up after upgrade? Any clue?

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: JS Banner Rotate] Update", on the site WordPress Support Forums:
    try putting your logo within a <span>Logo.jpg</span>. You might need to float it.

    7 years ago