WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 3rd, 2011
  • Find me on:
  • Created a topic, A must-have, on the site WordPress.org Forums:
    Adds so much more flexibility for designing a post, or…

    2 months ago

  • Posted a reply to Please update your great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @marcuskober - My sincere apologies, the error was being generated from a different plugin,…

    2 months ago

  • Posted a reply to Please update your great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Yes please! We love your plugin and I'm getting new errors on WP 5.5 when…

    2 months ago

  • Created a topic, Trouble on localhost, Wp Database error even though mail has been sent, on the site WordPress.org Forums:
    Hello and thank you for this great plugin. I've strugg…

    7 months ago

  • Created a topic, Feature Request – fallback image for AB Post Grid, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again- Would be awesome if there was a setting …

    10 months ago

  • Posted a reply to Feature Request – Info Box additional typography options, on the site WordPress.org Forums:
    I guess I just don't want to commit to a column layout (extra markup) and…

    11 months ago

  • Posted a reply to Feature Request – Info Box additional typography options, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ben- Yeah I get that its a pain to accomodate every feature request. Thanks…

    11 months ago

  • Created a topic, Feature Request – Info Box additional typography options, on the site WordPress.org Forums:
    Hello and thanks again for your ongoing support of thi…

    11 months ago

  • Posted a reply to Gallery Block – How to view registered image sizes?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ben- Opened up the plugin today and I can now choose my image crops,…

    11 months ago

  • Created a topic, Gallery Block – How to view registered image sizes?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello and thank you for this incredible plugin. I am …

    12 months ago

  • Posted a reply to How import Feature images with Wp all import, on the site WordPress.org Forums:
    I figured it out! The plugin stores the ID of the image you want to…

    1 year ago

  • Posted a reply to How import Feature images with Wp all import, on the site WordPress.org Forums:
    I'm also trying to figure this out - I assume there's a custom field I…

    1 year ago

  • Posted a reply to Filter to choose a different featured image?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your consideration!

    1 year ago

  • Created a topic, Filter to choose a different featured image?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for an incredible plugin! We love it. Currentl…

    1 year ago

  • Posted a reply to Unregister Styles?, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome. Thanks again for the great plugin!

    2 years ago

  • Posted a reply to Unregister Styles?, on the site WordPress.org Forums:
    BUT, the inline styles are still added. So would still love some help on unregistering…

    2 years ago

  • Posted a reply to Unregister Styles?, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like the old PHP way works. Perhaps this is best practice? (This unregisters ALL…

    2 years ago

  • Created a topic, Unregister Styles?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello- Thanks for an awesome plugin. It's great to ha…

    2 years ago

  • Created a topic, how to show author when using shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    Just installed the plugin and it seems like when using…

    2 years ago

  • Posted a reply to Fields not saving, on the site WordPress.org Forums:
    Should there be a 'save' button? Furthermore, there is no way to add more than…

    2 years ago

  • Posted a reply to High CPU usage under WordPress 4.9.1, on the site WordPress.org Forums:
    Update to the above. The 500 error is actually generated by the Amazon S3 Offload…

    3 years ago

  • Posted a reply to High CPU usage under WordPress 4.9.1, on the site WordPress.org Forums:
    I've been getting a 500 error when running plugin updates on my site - not…

    3 years ago

  • Created a topic, Add endpoint to REST API, on the site WordPress.org Forums:
    Hello- Can you provide any insight on how to get this…

    3 years ago

  • Posted a reply to WordPress 4.7: Custom taxonomy filter stopped working, on the site WordPress.org Forums:
    Oh yeah that's a great idea.

    4 years ago

  • Created a topic, remove _links object from response, on the site WordPress.org Forums:
    Has anyone has success remove the _links object from t…

    4 years ago

  • Posted a reply to WordPress 4.7: Custom taxonomy filter stopped working, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your help. @nickrigby your solution did not work for me, v0.1 of the…

    4 years ago

  • Posted a reply to WordPress 4.7: Custom taxonomy filter stopped working, on the site WordPress.org Forums:
    Interesting, thanks @nickrigby. I will test it out and report back.

    4 years ago

  • Posted a reply to WordPress 4.7: Custom taxonomy filter stopped working, on the site WordPress.org Forums:
    Is anyone out there filtering by meta_key/meta_value? The plugin does NOT seem to resolve that…

    4 years ago

  • Posted a reply to WordPress 4.7: Custom taxonomy filter stopped working, on the site WordPress.org Forums:
    I am also experiencing this. I did find this plugin, but it doesn't seem to…

    4 years ago

  • Created a topic, Performance issues with plugin activated, on the site WordPress.org Forums:
    Is anyone else experiencing major performance issues w…

    4 years ago

  • Posted a reply to Conflict with theme AJAX. Can’t upload images (200 error), on the site WordPress.org Forums:
    It looks like that line of code was unnecessary to get my other ajax to…

    4 years ago

  • Posted a reply to Conflict with theme AJAX. Can’t upload images (200 error), on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, yes I use admin-ajax.php as required by wordpress. I use the above line of…

    4 years ago

  • Created a topic, Conflict with theme AJAX. Can’t upload images (200 error), on the site WordPress.org Forums:
    Hello- I currently have wp user frontend installed an…

    4 years ago

  • Posted a reply to Showing Pixel Pic below Related Posts, on the site WordPress.org Forums:
    Unchecking 'send usage data back' seemed to clear it up for me.

    4 years ago

  • Posted a reply to Showing Pixel Pic below Related Posts, on the site WordPress.org Forums:
    We are also experiencing this. We use the PHP embed code. Is there a parameter…

    4 years ago