WordPress.org

Profiles

MtGamberWebsiteDesign

  • Member Since: July 10th, 2011
  • @mtgamberwesbitedesign on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Redirect from PDF file to web page/post, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not sure then. I have redirects set up from https://www.deerfarming.com.au/CONTACTS/33-Venison_Contacts.pdf to https://www.deerfarming.com.au/where-to-buy-venison and that…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Should this work with woocommerce installed?, on the site WordPress.org Forums:
    The reason I ask is that I have a spam email sign up f…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Apple.png 404s, on the site WordPress.org Forums:
    Following this since I've noticed the same thing.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Redirect from PDF file to web page/post, on the site WordPress.org Forums:
    I'm doing this at the moment using the media library. You require the link to…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Tooltips no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    @nickyoung87 Thanks for finding that. I think that someone had altered / entered the new…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Tooltips no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Nick, My original post is NOT about the widget (that's someone else posting on…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Tooltips no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Nick, I did try a default theme - that's what I meant by a…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Tooltips no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    WP 4.7.4 Simple Calendar 3.1.9 A client has noticed t…

    1 month ago

  • Posted a reply to Update failed, on the site WordPress.org Forums:
    The deactivate, update and reactivate worked for me too after the update had failed. Thanks.

    4 months ago

  • MtGamberWebsiteDesign's profile was updated

    5 months ago

  • Posted a reply to Since WordPress 4.7, Analyticator causing problems, on the site WordPress.org Forums:
    I've had problems with this plugin and widgets and also this plugin and a google…

    5 months ago

  • Posted a reply to Version 3.6.3 Download Failed Not Found, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting the same file not found too. I tried the auto update on a…

    5 months ago

  • Posted a reply to Australian Post Tab is not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I tried today with the same issue. WP 4.6.1 Woo 2.6.8 Latest version of plugin…

    6 months ago

  • Created a topic, Error on installation, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Expire year date maximum is 1977?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Changing placeholder text, on the site WordPress Support Forums:
    Solved - used .mctb-bar - the right class and stressed important!

    11 months ago

  • Created a topic, Changing placeholder text, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Connecting Google Calendar, on the site WordPress Support Forums:
    Yes I know. I think it was updated because I paid membership and then cancelled…

    11 months ago

  • Posted a reply to Not showing in theme by Themler, on the site WordPress Support Forums:
    Since I had no reply and I was working on a timescale I stopped using…

    11 months ago

  • Posted a reply to Connecting Google Calendar, on the site WordPress Support Forums:
    The paid for version has completely different fields (I went for the free trial as…

    11 months ago

  • Posted a reply to Connecting Google Calendar, on the site WordPress Support Forums:
    Have the instructions been updated yet? I'm trying to create the api and the instructions…

    11 months ago

  • Created a topic, Not showing in theme by Themler, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Using Stretch gives a border on left side and top, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Does it only SMUSH images in the media library?, on the site WordPress Support Forums:
    It seems that the media library search issue is a problem with their hosting.

    1 year ago

  • Posted a reply to Does it only SMUSH images in the media library?, on the site WordPress Support Forums:
    I doubled checked the media library and it seems that the search facility isn't working…

    1 year ago

  • Created a topic, Does it only SMUSH images in the media library?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Version 6.4.9.6 - Fatal error: Class 'Google_ServiceResource', on the site WordPress Support Forums:
    I think I went back to a previous copy of the simple calendar plugin but…

    1 year ago

  • Posted a reply to Vers 3.0.4 widget unreadable in sidebar, on the site WordPress Support Forums:
    I stuck with the previous version and I've been too busy trying to get other…

    1 year ago

  • Posted a reply to Days of Week Incorrect, on the site WordPress Support Forums:
    Widget doesn't display well at all with new version (see other support thread) and language…

    2 years ago

  • Created a topic, Vers 3.0.4 widget unreadable in sidebar, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to How to add the Day in the title?, on the site WordPress Support Forums:
    I discovered that by changing the date format in the advanced option I could get…

    2 years ago

  • Created a topic, Causes issue with google analyticator, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Version 6.4.9.6 - Fatal error: Class 'Google_ServiceResource', on the site WordPress Support Forums:
    Update: this seems to be a conflict with the Simple Calendar plugin which has also…

    2 years ago

  • Created a topic, Version 6.4.9.6 - Fatal error: Class 'Google_ServiceResource', on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Hover feature not working, on the site WordPress Support Forums:
    I too would love the hoover feature back whether the grid was in the main…

    2 years ago

  • Created a topic, How to add the Day in the title?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Days of Week Incorrect, on the site WordPress Support Forums:
    Okay I used the code above and that worked. Can't believe I went to do…

    2 years ago

  • Posted a reply to Days of Week Incorrect, on the site WordPress Support Forums:
    @sylwwwester I have the same problem in the widget - no matter what settings I…

    2 years ago

  • Posted a reply to since upgrade times and dates are wrong?, on the site WordPress Support Forums:
    The widget is the one that's giving me the issues with day and dates otherwise…

    2 years ago

  • Posted a reply to Share icons appear on Testimonials when NOT specified, on the site WordPress Support Forums:
    Update: it only seems to happen with the testimonial widget and not when showing the…

    2 years ago

  • Created a topic, Share icons appear on Testimonials when NOT specified, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Simple Slider with Slide Info V2 not responsive, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - that extra bit of code fixed my issue with V2 not being responsive.

    2 years ago

  • Posted a reply to Dashboard data doesn't update properly, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having an issue as well with the dashboard data. I've used this plugin on…

    2 years ago

  • Posted a reply to [README] IMPORTANT - Avatars not showing up after 1.2.7 update - fix, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for saying that the setting had to be set to WP First Letter Avatar…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to change the colour?, on the site WordPress Support Forums:
    I moved to SIS scroll - it does the job for me. https://wordpress.org/plugins/scrollup-master/

    2 years ago

  • Posted a reply to Is there a way to increase tooltip size?, on the site WordPress Support Forums:
    I had to change it slightly .qtip { font-size: 14pt !important; } but once I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not working with WooCommerce shop page, on the site WordPress Support Forums:
    I'm doing this with Woocommerce too. I had to set the display widget to SHOW…

    2 years ago

  • Posted a reply to Unwanted widgets now showing on all othe pages, on the site WordPress Support Forums:
    If they are unwanted why do you have them in your sidebar at all? Simply…

    2 years ago

  • Posted a reply to No longer works, on the site WordPress Support Forums:
    Still works for me. I use this on several sites without any issues. I was…

    2 years ago

  • Created a topic, Is there a way to increase tooltip size?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago