WordPress.org

Profiles

Mrs.Kool

Profile picture of Mrs.Kool
  • Member Since: January 12th, 2014
  • @mrskool on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Post sitemaps giving 404 not found error", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I found the problem. I copied the url from the Yoast page and pasted…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Post sitemaps giving 404 not found error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi my XML sitemap shows 404 http://www.kathleenaherne.com/sitemap_index.xml I have turned it on - saved -…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Since update social icons gone", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you all. Yes, my icons are back now. Just needed time to blossom.

    3 months ago

  • Created a topic, Since update social icons gone, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Post feature image", on the site WordPress Support Forums:
    You are awesome. That worked great. Thank you so much Kathleen

    3 months ago

  • Created a topic, Post feature image, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, registration to answer question security problem, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Todays update of Customizr crashed my site", on the site WordPress Support Forums:
    I found in the Customizr forum that others had this problem. WordPress had a corrupt…

    8 months ago

  • Created a topic, Cannot activate Yoast Seo Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Todays update of Customizr crashed my site", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I have worked out to get my pages back. But I still can't use…

    8 months ago

  • Created a topic, Todays update of Customizr crashed my site, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "does not work with wordpress 4.3", on the site WordPress Support Forums:
    I am using WP 4.3 also. I have tried to set up a CTA, I…

    9 months ago

  • Posted a reply to "External links not opening in new page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I checked with BlueHost and they said no. They said it must have been…

    1 year ago

  • Posted a reply to "External links not opening in new page", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you I did uncheck the box and re checked it. Re did the whole…

    1 year ago

  • Created a topic, External links not opening in new page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "After uploading 3.2.15 The slider is static", on the site WordPress Support Forums:
    Wonderful, works like a charm. Thanks so much

    1 year ago

  • Created a topic, After uploading 3.2.15 The slider is static, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Ultimate social media plugin error", on the site WordPress Support Forums:
    Letting you know that I took a gamble and put the code before </header> as…

    2 years ago

  • Created a topic, Ultimate social media plugin error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Working well, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Tried everything to get Google verified, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Link from a page content portion to an external site", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so very much for your help.

    2 years ago

  • Created a topic, Link from a page content portion to an external site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Putting an external link on a page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blog Page - Leave a comment is missing", on the site WordPress Support Forums:
    Oh. I had clicked to show the whole post and so I thought the opportunity…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blog Page - Leave a comment is missing", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I didn't do the link right.

    2 years ago

  • Created a topic, Blog Page - Leave a comment is missing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Strange problem with version 3.8, not major, but a problem", on the site WordPress Support Forums:
    I am also having the same problem ie posts do not have 'leave a comment'…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Moving Slider Up", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much for the help. Awesome.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Moving Slider Up", on the site WordPress Support Forums:
    I have just started my site and its obvious that I am a newbie. I…

    2 years ago