WordPress.org

Profiles

mrhocs

Profile picture of mrhocs
  • Member Since: May 15th, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, Which Browsers?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Why is this calling home?", on the site WordPress Support Forums:
    DISREGARD - I submitted this on the wrong forum. Very sorry for the confusion.

    5 months ago

  • Created a topic, Why is this calling home?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Arguments Shown on Front End", on the site WordPress Support Forums:
    That's great to hear! Thank you so much for your dedication to your awesome plugin.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Arguments Shown on Front End", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds great! Thank you for looking into it. I'll let you know the result on…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Arguments Shown on Front End", on the site WordPress Support Forums:
    Good morning I tested everything (plugins, themes, plugin settings). There is only one plugin interfering…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Arguments Shown on Front End", on the site WordPress Support Forums:
    Ok - Sounds great, will do. Thank you as well for all your help. I'll…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Arguments Shown on Front End", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds great! Thank you! :) Would you still like for me to run testing on…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Arguments Shown on Front End", on the site WordPress Support Forums:
    Yup - When I set up a notification for a New User Registration. That actually…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Arguments Shown on Front End", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jack Sounds great. Thank you. I'll work on setting up a test site and…

    6 months ago

  • Created a topic, Invalid Arguments Shown on Front End, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Special Characters Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Oops! Nevermind! I noticed I had incorrectly entered the code in the email! Disregard this…

    1 year ago

  • Created a topic, Special Characters Issue, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Browser Issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "IE10 Text Streaking Issue", on the site WordPress Support Forums:
    I would say it's definitely depend on the theme, not other plugins being incompatible with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "IE10 Text Streaking Issue", on the site WordPress Support Forums:
    I just tested different scrolling speeds and the streaking still shows up. What about if…

    2 years ago

  • Posted a reply to "IE10 Text Streaking Issue", on the site WordPress Support Forums:
    I have several words in each string of text that scrolls and still have the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "IE10 Text Streaking Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Thank you for your reply. Yes, I am using the latest version 1.1.9. Here…

    2 years ago

  • Created a topic, IE10 Text Streaking Issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Deletes My Footer Wdiget", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Yes, the area I mentioned is in the widget page "Footer" section. All other…

    2 years ago

  • Created a topic, Server is Blocking Me!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Tiny MCE Advanced", on the site WordPress Support Forums:
    wtf - Apparently I'm a moron and trusted the editor here to place my link…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Tiny MCE Advanced", on the site WordPress Support Forums:
    I just ran into this exact problem! This occurs in Firefox and Chrome (which are…

    2 years ago

  • Created a topic, Deletes My Footer Wdiget, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Embed Image in Auto Response, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Cannot work under Password Lock page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi kimipooh! I'm bummed. I never got the email notification that you responded 3 weeks…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Flamingo] Doesn't do anything, doesn't seem to work. Help Please", on the site WordPress Support Forums:
    You are very correct! I needed to update to the newest Contact Form 7. I…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Flamingo] Doesn't do anything, doesn't seem to work. Help Please, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Cannot work under Password Lock page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi kimipooh, I have not figured out a fix yet. Have you had any luck…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Cannot work under Password Lock page", on the site WordPress Support Forums:
    I have the EXACT same problem and I just ran into it last night. It's…

    3 years ago

Plugins

  • Adminimize