WordPress.org

Profiles

MrHallas

Profile picture of MrHallas
  • Member Since: June 10th, 2013
  • @mrhallas on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Error Installing Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I may try to do this tomorrow. Last update broke the site (http 500 error).…

    1 month ago

  • Posted a reply to Error Installing Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I cant use your plugin....Im sorry. You assume php 5.4 and the server is running…

    1 month ago

  • Posted a reply to Error Installing Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Parse error: syntax error, unexpected '[' in /chroot/home/midcoglo/midcoglobal.com/html/wp-content/plugins/woo-rfq-for-woocommerce/woo-rfq-for-woocommerce.php on line 522

    1 month ago

  • Posted a reply to Error Installing Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    yeah

    1 month ago

  • Posted a reply to Error Installing Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    line 537 now....I think youre probably close. Would it help to know the theme and…

    1 month ago

  • Posted a reply to Error Installing Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Parse error: syntax error, unexpected '[' in /chroot/home/midcoglo/midcoglobal.com/html/wp-content/plugins/woo-rfq-for-woocommerce/woo-rfq-for-woocommerce.php on line 521 Almost..almost..the same error...but now…

    1 month ago

  • Posted a reply to Error Installing Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Nope...I deactivate it. Should I delete it? Adam

    1 month ago

  • Posted a reply to Error Installing Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Version 1.7.963 - the one updated 11 hours ago? If so then yes...

    1 month ago

  • Posted a reply to Error Installing Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    http://www.midcoglobal.com/sample-post/ - the permalinks setting (post name). It is not a multi-site set up. It…

    1 month ago

  • Created a topic, Error Installing Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Parse error: syntax error, unexpected '[' in /chroot/h…

    1 month ago

  • Posted a reply to Where are the settings?, on the site WordPress Support Forums:
    I am also having the same problem. Has any one been able to resolve this?…

    4 years ago