WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: December 21st, 2006
  • @mperry8304 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Email not being delivered - Solved, on the site WordPress Support Forums:
    @wilderbee, I followed @tgschaef's advice and did this: If you are having trouble getting mail…

    4 months ago

  • Posted a reply to Email not being delivered - Solved, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much! This fixed my problem with the plugin.

    4 months ago

  • Created a topic, Easy to Use, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to Remove Login button from menu, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the explanation. I was able to remove the login link from the mobile…

    11 months ago

  • Posted a reply to Problem with Tags and Categories, on the site WordPress Support Forums:
    I've removed the plugin. I was getting hundreds of broken links as reported by my…

    11 months ago

  • Created a topic, Doesn't Work with Tag or Category Archives, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Problem with Tags and Categories, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry. By doesn't work I mean it makes a bad link. Here's an example. The…

    11 months ago

  • Created a topic, Problem with Tags and Categories, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Time out/error messages, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having issues too. Sucuri keeps timing out on the dashboard and is making it…

    11 months ago

  • Posted a reply to DB bloat with '_transient_mc' entries, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem as howardpw. There were over 21 thousand transient entries in…

    12 months ago

  • Posted a reply to Unable to remove slides, on the site WordPress Support Forums:
    OK, this is really embarrassing. It's working fine today. I suspect the problem was my…

    1 year ago

  • Posted a reply to Unable to remove slides, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your reply. Yes, I've tried the method you describe. That's what I meant…

    1 year ago

  • Posted a reply to Unable to remove slides, on the site WordPress Support Forums:
    FYI, I've discovered that I have the problem on the prior version of the software…

    1 year ago

  • Created a topic, Unable to remove slides, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, WordPress 3.8.10 VS. 4.2.4, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to w3 Total Cache and aMember, on the site WordPress Support Forums:
    I just found the problem. It was NOT the plugin. It's a long and complicated…

    1 year ago

  • Created a topic, w3 Total Cache and aMember, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, How to Exclude H1 text from Description, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to How to Limit Logins, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your reply. I look forward to seeing the new features on your plugin.…

    1 year ago

  • Created a topic, How to Limit Logins, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to No fields (blank popup) when inserting in Contact Form 7, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having this problem too.

    1 year ago

  • Created a topic, What Happened to the Theme Gallery?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How to Rescan Site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Page Builder editor hides after reload or save, on the site WordPress Support Forums:
    Found it. In my case it's the Twitter Feeds plugin by viaviweb.

    2 years ago

  • Posted a reply to Page Builder editor hides after reload or save, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. I'm using the Weaver II Pro theme and WordPress 4.0.…

    2 years ago

  • Posted a reply to 3.7.1 Doesn't Automatically Update, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much. I looked for another thread and couldn't find one. Closing this topic…

    3 years ago

  • Created a topic, 3.7.1 Doesn't Automatically Update, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem with Image captions after 3.7 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Is there any update on when 3.7.1 is coming out? We were originally told it…

    3 years ago

  • Created a topic, Constant Contact Not Sending Emails, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Just What I Needed, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Can't Update Settings, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. I've had to replace the plugin, but for what it's worth…

    3 years ago

  • Created a topic, Can't Update Settings, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem Buying Pro, on the site WordPress Support Forums:
    The support team from WPTouch contacted me and all is well.

    4 years ago

  • Created a topic, Problem Buying Pro, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Problem Upgrading to 3.1.8.2, on the site WordPress Support Forums:
    It's OK now. I wanted to say something though just in case others were having…

    4 years ago

  • Created a topic, Problem Upgrading to 3.1.8.2, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to remove advertise, on the site WordPress Support Forums:
    I did some investigation and found that ads are shown unless you buy the premium…

    4 years ago

  • Posted a reply to remove advertise, on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the same thing. A feature of version 1.7.7 is "Mobile Ad Support". That…

    4 years ago

  • Created a topic, Very Handy!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Share And Follow - Facebook has 'http://' in address twice., on the site WordPress Support Forums:
    I agree. Things seem to be back to normal. Thanks so much for starting this…

    6 years ago

  • Posted a reply to Share And Follow - Facebook has 'http://' in address twice., on the site WordPress Support Forums:
    Here's some good news. I think this is a bug report for our issue: http://bugs.developers.facebook.net/show_bug.cgi?id=15706

    6 years ago

  • Posted a reply to Share And Follow - Facebook has 'http://' in address twice., on the site WordPress Support Forums:
    It's not showing yet, they'll need to investigate it first. But I did fill out…

    6 years ago

  • Posted a reply to Share And Follow - Facebook has 'http://' in address twice., on the site WordPress Support Forums:
    I was finally able to find where to report a bug on Facebook. (http://www.facebook.com/KnownIssues) I…

    6 years ago

  • Posted a reply to Share And Follow - Facebook has 'http://' in address twice., on the site WordPress Support Forums:
    I did a blog postabout this yesterday. I've been looking for news about this matter…

    6 years ago

  • Posted a reply to Share And Follow - Facebook has 'http://' in address twice., on the site WordPress Support Forums:
    I started seeing this yesterday. It's occurring on multiple sites, hosted by multiple companies and…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Share This] Broken, slowed down my sites to a crawl, on the site WordPress Support Forums:
    Have you seen the code that powers this plugin? It's really minimal and straight forward.…

    6 years ago

  • Posted a reply to Google ads show shortly, then disappear, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem. Ads worked fine in FireFox, but in IE they would…

    7 years ago

  • Posted a reply to Upgrade WordPress Nothing Happening, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem as Hayem. The installation just hangs. Of course I…

    8 years ago

  • Posted a reply to media-upload.php error, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry Otto42, the answer to this problem for me was not in the page that…

    8 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Search and Replace] DO NOT install on 2.6, on the site WordPress Support Forums:
    Worked great for me on 2.6.3. It saved me HOURS of work.

    8 years ago