Profiles

  • Member Since: October 19th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to Learning mode not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there wfpeter! yes, that actually worked, it's nice to learn about this feature! just…

  • Created a topic, Learning mode not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I'm having issues when: 1) As a "client" us…

  • Created a topic, Good ideas overall (although there’s room to improve), on the site WordPress.org Forums:
    Nice things I liked: - All add-ons are in-built so tha…

  • Posted a reply to Issues with cache, on the site WordPress.org Forums:
    This wasn't in any way personal, it's not about you being right or wrong. I…

  • Posted a reply to Issues with cache, on the site WordPress.org Forums:
    Found the mistake. It was caused by litespeed plugin. Generatepress' support helped me find it.…

  • Posted a reply to Issues with cache, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, you're right. I deleted all folders and files inside lscache , then "purge all"…

  • Posted a reply to Issues with cache, on the site WordPress.org Forums:
    got it. The issue is that this is a subdomain, so the way I see…

  • Posted a reply to Issues with cache, on the site WordPress.org Forums:
    1) you mean if I'd have access to a certain folder in my server? yes,…

  • Posted a reply to Issues with cache, on the site WordPress.org Forums:
    I also tried resetting to default mode in Generatepress to see if any other styles…

  • Posted a reply to Issues with cache, on the site WordPress.org Forums:
    hi @qtwrk! yes then it works, if I reset to default setting with the cache…

  • Posted a reply to Issues with cache, on the site WordPress.org Forums:
    I just set it off and the issue remains :S

  • Posted a reply to Issues with cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! nope, doesn't work. It does load faster tho, but the green part it's…

  • Created a topic, Issues with cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! ok so I have this weird thing going on this …

  • Posted a reply to Google maps block with shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Hannah! So basically in my case, I have created a series of shortcodes, for…

  • Created a topic, Google maps block with shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I was wondering if it was possible to use a …

  • Posted a reply to Name and description text won’t center in the testimonial block, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Karla! I know it's an easy fix with css but I thought it should…

  • Created a topic, Name and description text won’t center in the testimonial block, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, first of all, congratulations on your plugin…

  • Created a topic, Great support but plugin a little unstable sometimes, on the site WordPress.org Forums:
    I had purchased the Business Plan a year ago and this …

  • Posted a reply to arrows in advanced gallery look weird on firefox, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there Karla! you're right, for whatever reason my browser version (it is the latest)…

  • Created a topic, arrows in advanced gallery look weird on firefox, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I notice a little bug that I'm guessing is …

  • Posted a reply to Failed authentication error, on the site WordPress.org Forums:
    ok , got it working thanks! just had to clear the cache

  • Posted a reply to Failed authentication error, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I have tried with scratchpad, and everything worked fine. After some hours now the…

  • Posted a reply to Failed authentication error, on the site WordPress.org Forums:
    It always shows disconnected (I downloaded the plugin yesterday).

  • Posted a reply to Failed authentication error, on the site WordPress.org Forums:
    I just checked now in case anything changed and yes, it still shows the same.…

  • Posted a reply to Failed authentication error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I have the same problem and I followed the steps you mentioned before…

  • Created a topic, Can’t uninstall it. FATAL ERROR appears, on the site WordPress.org Forums:
    When uninstalling the plugin, this error appears. It o…

  • Created a topic, Awful support, on the site WordPress.org Forums:
    As someone have previously commented, the plugin is lo…

  • Created a topic, Pinterest Sharing button doesnt work, on the site WordPress.org Forums:
    Good afternoon, I've been using the social sharing opt…

  • Posted a reply to Social sharing buttons, is it possible?, on the site WordPress.org Forums:
    thank you for your response, it's good to know :)

  • Created a topic, Social sharing buttons, is it possible?, on the site WordPress.org Forums:
    Good morning, since Elementor Pro has the social icons…

  • Created a topic, Prices do not change when another currency is selected, on the site WordPress.org Forums:
    Please someone help me with this, as you can check in …

  • Created a topic, Prices do not change when another currency selected, on the site WordPress.org Forums:
    Please someone help me with this, as you can check in …

  • Posted a reply to Prices do not change when another currency selected, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, can someone help me with this please?

  • Created a topic, Prices do not change when another currency selected, on the site WordPress.org Forums:
    As you can check in this link: http://lssnexusonline.…