WordPress.org

Profiles

mouli

Profile picture of mouli
  • Member Since: August 21st, 2006
  • @mouli on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, WordPress 4.6, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have installed the plugin on a site running WP4.6…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Transaction Results Product table error, on the site WordPress Support Forums:
    I'm afraid that I gave up on this plugin and used another plugin to generate…

    8 months ago

  • Posted a reply to MainWP allows new user registrations and plugin installations, on the site WordPress Support Forums:
    I just got this response from MainWP which seems to address the issue: It’s been…

    1 year ago

  • Posted a reply to MainWP allows new user registrations and plugin installations, on the site WordPress Support Forums:
    Same here. A new admin user created although I don't think they have added any…

    1 year ago

  • Created a topic, Fantastic Plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Transaction Results Product table error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to WP Updates not showing latest WP version available, on the site WordPress Support Forums:
    Exactly the same issue here. Several recently commissioned sites do not show core update alerts…

    1 year ago

  • Posted a reply to has_block() not working as expected, on the site WordPress Support Forums:
    I tested this theory today and it works perfectly so can I suggest that this…

    2 years ago

  • Posted a reply to has_block() not working as expected, on the site WordPress Support Forums:
    So might this be correct: has_block( $name, array( 'label' =>'', 'type' => '', 'apply_filters' =>…

    2 years ago

  • Posted a reply to has_block() not working as expected, on the site WordPress Support Forums:
    OK I have a clue. I think I had some content in these block initially…

    2 years ago

  • Posted a reply to has_block() not working as expected, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your thoughts. It is indeed strange. The text editor shows nothing ie. no…

    2 years ago

  • Created a topic, has_block() not working as expected, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Gallery thumb not opening image browser, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for that. I will contact the author about this problem but what you have…

    2 years ago

  • Posted a reply to Gallery thumb not opening image browser, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your comments. I used the NextGen Custom Fields plugin to add additional information…

    2 years ago

  • Posted a reply to Gallery thumb not opening image browser, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your clarification. I managed to select "blank" for the template and now the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Gallery thumb not opening image browser, on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately this issue is not resolved as shown in the title :(

    2 years ago

  • Posted a reply to Gallery thumb not opening image browser, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Cais I have created a test page here: http://www.babelbox.co.nz/browser-test/ On this page I have…

    2 years ago

  • Created a topic, Gallery thumb not opening image browser, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Removing radio buttons for Single Shipping Method, on the site WordPress Support Forums:
    Exactly the same issue here so I'll post anything I figure out.

    2 years ago

  • Created a topic, Now compatible with 3.9, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Unable to write to your .htaccess or nginx.conf file., on the site WordPress Support Forums:
    I have this issue as well. I worked through all the solutions here and the…

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.8.1?, on the site WordPress Support Forums:
    @ian.labao If you can edit your wpconfig.php file you can change the settings so that…

    2 years ago

  • Created a topic, WordPress 3.8.1?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Customizing Gallery Templates - 2.0, on the site WordPress Support Forums:
    Same issues here. I upgraded to NextGen 2.0.33 with an upgrade to WP 3.7 and…

    3 years ago

  • Created a topic, File Change warnings for all files on several sites, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, This is what WP Ecommerce needed, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Product Personalisation Place Holder, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Very nice plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Love it, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Members List Plugin] Auto-update list?, on the site WordPress Support Forums:
    Me too I need to display a custom list because I want to only list…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Custom Fields] Code for Gallery Field is Wrong, on the site WordPress Support Forums:
    @kkri I got it working by re writing my code. Not sure what was wrong…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Custom Fields] Code for Gallery Field is Wrong, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. If you dump the image variable var_dump($image) you can see…

    4 years ago

  • Created a topic, Events Manager Jigoshop fatal error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [plugin: Simple Face Book Connect] shortcodes and modules, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Simple Facebook Connect]: Fan Page Access Token not found. Cannot autop, on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Running SFC 1.1 and I get: User ID and Access Token found! Automatic…

    5 years ago

  • Posted a reply to Roles and permissions, on the site WordPress Support Forums:
    Apologies... selfish of me not to share... add_menu_page('Video Gallery Overview', __('Video Gallery'), 'moderate_comments', 'cvg-gallery-overview' ,…

    5 years ago

  • Posted a reply to Roles and permissions, on the site WordPress Support Forums:
    I solved it myself by editing the admin_menu() function in cool-video-gallery.php to allow access to…

    5 years ago

  • Created a topic, Roles and permissions, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Embedded flash player not showing in category view, on the site WordPress Support Forums:
    Hi I found the problem so I'm posting it here in case it helps someone…

    8 years ago

  • Posted a reply to Kimili Flash player not working in archive pages, on the site WordPress Support Forums:
    Hi I found the problem so I'm posting it here in case it helps someone…

    8 years ago

  • Created a topic, Kimili Flash player not working in archive pages, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, Embedded flash player not showing in category view, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, embedded flash video not working, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, embedded flash not running in category page, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, chenpress pic upload problem, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to save button gives 404 post.php not found, on the site WordPress Support Forums:
    I'm using chenpress and possibly the problem started then.... well spotted. I tried disabling chenpress…

    10 years ago

  • Posted a reply to save button gives 404 post.php not found, on the site WordPress Support Forums:
    Hi filosofo, Sorry for the slow response. Yes I've checked the wordpress address and it…

    10 years ago

  • Created a topic, save button gives 404 post.php not found, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Created a topic, apply styles to post, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to applying styles to images in write window, on the site WordPress Support Forums:
    Yes I can but my customer doesn't really want to mess with html. Is there…

    10 years ago