WordPress.org

Profiles

mortaz1

Profile picture of mortaz1
  • Member Since: April 3rd, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "This Plugin does It all without any fuss!", on the site WordPress Support Forums:
    We have the same problem with images not showing up on the blogs that are…

    2 months ago

  • Is the 607th person to arrive at WordCamp San Francisco 2014

    5 months ago

  • Registered to attend WordCamp San Francisco 2014 coming up October 25th

    7 months ago

  • Posted a reply to "Cannot Delete Saved Form Submissions", on the site WordPress Support Forums:
    Hi folks, Did you get anyone to help you with this prblem? I deleted the…

    11 months ago

  • Created a topic, Lost my blog titles!!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Do I need to give up on WP Multi Site!? sub-domains are not crawled!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mika, adding the association between the blog sub-domain (blog.exmaple.com) and linking it to the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Do I need to give up on WP Multi Site!? sub-domains are not crawled!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mika for the quick response. We have added the blog sub-domain to Webmaster Tools…

    2 years ago

  • Created a topic, Do I need to give up on WP Multi Site!? sub-domains are not crawled!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, What is a post has multiple categories!?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Why is the Button Showing Red Text?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi John, I could have a similiar problem where MaxButton is ONLY showing the TEXT…

    2 years ago

  • Created a topic, How to find the post where a Max Button was used!?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Related Posts & Images by Zemanta] Testing this", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Folks, We are having problems with the images of the Related Posts (using Zemanta)…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Rel="author" disappeared from the homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Hi folks - re=author is not working for us and we have identical rel=author and…

    2 years ago

  • Created a topic, The customization page layout is poor!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack Subscribe Widget - remove my email from display", on the site WordPress Support Forums:
    Folks, what is the fix here!? we have the same issue where our email from…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Multisite Subdomain 404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Folks We are also getting 404 error when we try to access the dashboard…

    2 years ago

  • Created a topic, Didn't work on our multi-site WP install, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, 500 Internal Server error on Network WP install, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago